cmrlj Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 to je zato sto su ovi ovde bezobrazni pa kad im ne odgovara politika kuce drze se domaceg zakona. mozda da prvo napises pismo kamperu i kazes da ta i ta radnja tu i tu nece da ti vrati pare. i nemoj nista da molis, njihova je garancija dve godine. slikaj cipele, skeniraj racun, posalji sve to, ne odugovlaci.
duda Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 kopija, ofkors, ali odlična, kožna ... i jošte tamno zelena :fantom:a ovi što prodaju originale, ni nemaju t. zelenu -_-
nezvanova Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 :-) svidja mi se tvoj stav! /sto za torbu bas i ne mogu da kazem, osim boje, koja bi mi se garant dopala, al' ja generalno ne ljubim miu/pradine ni obuv ni bags/
duda Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 meni sve torbe ovakve, tj. slične :)velike, jednostavne forme i bez džidža
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 leti, klizi dečija guzao ceni nećemo ovoga puta
wall Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) ProGlide? Kakav je u odnosu na Fusion? Vredi menjati? Edited October 9, 2012 by wall
Dr Arslanagić Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 morao sam opet da pazarim patike, jebeni Serđo Takini je potrajao čitava 3 meseca
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 nisam imao fusion pa nemogu da procenim imao sam onaj pre njega zaboravih kako se zoveovaj ima 5 nožića + onu gumu i stipsu, a baterija mu pravi male vibracijei jako je prijatno dok se briješ.Ranije sam morao da pravim mali milion pokreta, a sad može kao u reklami, od zulufa do zulufa jednim potezom. Naravno ništa na silu, već onako lagano odprilike kao sa el. brijačemAlal im vera.
wall Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Pre je bio Mach 3.Fusion je slican, bar po opisu, pa ne bih kupovao ako nema neke razlike...
Pikoleta Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 decki, priznajte da jedva cekate da izmisle zilet sa osamsto nozica. prislonite ga i nema uopste pomjeranja
Hamlet Strašni Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 HmПослато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Papovac Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 zilet,braco, zilet.nema bolje od stare masinice sa ziletom.
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 zilet,braco, zilet.nema bolje od stare masinice sa ziletom.probaj samo ovoonomad sam hteo da se častim pravom britvom onom što se oštri o opasač, lihvar mi je tražio 130€po cene bi rekao da je britva sastavljena od 800 nano nožića, no nisam proveravao
Lezilebovich Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 mislim da bih morao angažovati Anlave da dežura pored kupatila tokom prvog brijanja sa tom britvom
Papovac Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ja jednom probao britvu i jedini uspeh tog pokusaja je sto sam jos uvek ziv i nisam se skroz zaklao. vec 20 godina brijam se matorom masinicom u kojoj se samo menjaju zileti i to mi je ok. kapiram da je sve stvar navike.
Recommended Posts