Valk Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 kako sereš, jebote, odlične su!ili samo malo fishing for compliments, haaa?
maheem Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) Predao sam se. Ne mogu, ne vredi. Nema ništa da mi se iole dopada a da je prihvatljivo za tašna-mašna-nabijem ih na kurac odvratne dress code. Pazarih obuću za načelinika civilne zaštite u Kolašinu:Makar su udobne, jbg. Ružne kao sam đavo. Al udobne. Jebem ti odrastanje.dobro si ih opisao :D baš im je stilizovan đon Edited October 1, 2012 by maheem
dig_chohano Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Jepte se, meni su zaista ružne. Svakako najmanje ružne od svih u konkurenciji inaače ih ne bih ni kupi, jel, al opet... Ovo + farmerke = Beki Bekić.
wall Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 1 cm krace farmerice i bices ki upisan.Ili digni farmerice do ispod rebara. :D
Valk Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) govno od foruma.. Ovo + farmerke = Beki Bekić.zlobnici bi rekli da nije do ovoga+farmerkama...videh ti danas Kaleta GV u 77. peva ''zato hajde, crni moj leptiru'' i đuska. sevap je da mu namestiš zube, ticket2heaven :) Edited October 1, 2012 by Valkyrie
luba Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 ne brini, dize, vidis da su hipsterske pomalo, imaju taj crveni koncic na vrhu.
morgana Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) dobre su cipele, tacno se vidi da su camperedit. svega 2 para zenske obuce sa sajta mi se svidja, al zato bih rado posjedovala 50% muskih, kako cipela tako patika, s akcentom na ove Edited October 1, 2012 by morgana
dig_chohano Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 govno od foruma..zlobnici bi rekli da nije do ovoga+farmerkama...videh ti danas Kaleta GV u 77. peva ''zato hajde, crni moj leptiru'' i đuska. sevap je da mu namestiš zube, ticket2heaven :)Znam, al ja se tešim da sam seljačina jer nemam ukusa a ne jer sam seljačina.A za Kaleta stoji i dalje ponuda kao i prošli put kad sam dolazio u Bgd na duže, neka neko navata kontakt sa njim, ja ću da nađem ordinaciju i džaba da odradim, a tehniku i materijal ćemo već nekako da pokrijemo.
dig_chohano Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) Jer ne sečeš nokte. Meni najstariji par od 2004. ko zmaj. Naleteo na ove za 120, u onoj mojoj vukojebini su 160.Edit: Jes, drobili mi u radnji o nekoj garanciji, worldwide, sajt, bla bla, al ja već mislima bio u susednom pabu.+1 Edited October 1, 2012 by dig_chohano
slepa živana Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 pa sto ih nisi vratio imaju garanciju dve godine ove kupljene u beogradu imaju garanciju samo 6 meseci, išla sam pre neki dan da pitam...raspale su mi se jedne koje sam kupila prošle godine. inače imam zimske koje akam po snegu i kiši već 5 6 godina i ništa im ne fali.rešila sam da ove raspadnute pošaljem u prapostojbinu i da zamolim da mi ih zakrpe. još uvek pišem sastav na tu temu.
Recommended Posts