yolo Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 iz nosa oko 40, iz usiju posle 45. najebaces, kojote.
dig_chohano Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 A ja sam sa 25 naivno mislio da sam se puštanjem brade ratosiljao brijanja doživotno. Glupan.
yolo Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 a i dosta je neprijatno to sto vremenom brada pokazuje teznju da se spoji sa trepavicama. tzv puzavica efekat.
dig_chohano Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Pa to, postajem kao oni bolničari iz bolnice za siromahe u Alan Fordu.
Venom Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 hvala drugu venomu U zdravlju je nosio i nemoj da je umastis burekom.
Кристофер Лумумбо Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 U zdravlju je nosio i nemoj da je umastis burekom.hvala, trudicu se.bas je lepo gradjen potok skini se
nezvanova Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us+Uploaded with ImageShack.usdakle, prevazisla sam sebe, a ovo zavredjuje titulu velemajstora buvljaka :-) ovo je moj danasnji ulov za 200 dindzi ukupno /100 za 3 laka i 100 za baletanke/ponaosob: Dior Vernis Smoking Plum 987, OPI Bogota Blackberry, OPI - Marooned on the Magnificent Mile + Salvatore Ferragamo baletanke, iste ovakve samo od nabuk crne koze /lepse su i od ovih/...ali na moju zalost/njenu srecu, nosice ih moja drugarica jer su 36,5 ...
gagilija Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. na kom to buvljaku ima da se pazare opi i dior lakovi i cipele za 100 dindzi?
nezvanova Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 pa nije da ih ima bas cesto, al' ovih dana nas, zrenjaninski buvljak, je zaista prepun odlicnih stvari. ja sam em iskusna u iznalazenju dobrih stvari na buvljaku /imam specijalnu tehniku kako ukebavam takve stvari u tim gomilama i zaista mi nikada nije promakla nijedna na koju sam mogla da nabasam/. a to je zaista i jedina motivacija mojih cestih poseta buvljaku, to usavrsavanje tehnike odlicnog ulova :-) a i zbog reciklaze, pa ekoloske svesnosti, itakoto ;-)
lostfanforever Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 u, je koji shoping obavljen za 200 din! stvarno si :0.6:kod mene novitet:jako su mi se dopale, a sad se nesto kolebam.. prokleto zensko :S
Recommended Posts