Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

I ušiju, ne zaboravi uši.PS: I iz nosa!

Posted

iz nosa oko 40, iz usiju posle 45. najebaces, kojote.

Posted

A ja sam sa 25 naivno mislio da sam se puštanjem brade ratosiljao brijanja doživotno. Glupan.

Posted

a i dosta je neprijatno to sto vremenom brada pokazuje teznju da se spoji sa trepavicama. tzv puzavica efekat.

Posted

Pa to, postajem kao oni bolničari iz bolnice za siromahe u Alan Fordu.

Posted
hvala drugu venomu :Hail:
U zdravlju je nosio i nemoj da je umastis burekom.
Posted
U zdravlju je nosio i nemoj da je umastis burekom.
hvala, trudicu se.
bas je lepo gradjen potok
skini se :mellow:
Posted
diorc.jpgUploaded with ImageShack.usopibogota.jpgUploaded with ImageShack.us43788777131c1cd8d6afs.jpgUploaded with ImageShack.us+ferragamo.jpgUploaded with ImageShack.usdakle, prevazisla sam sebe, a ovo zavredjuje titulu velemajstora buvljaka :-) ovo je moj danasnji ulov za 200 dindzi ukupno /100 za 3 laka i 100 za baletanke/ponaosob: Dior Vernis Smoking Plum 987, OPI Bogota Blackberry, OPI - Marooned on the Magnificent Mile + Salvatore Ferragamo baletanke, iste ovakve samo od nabuk crne koze /lepse su i od ovih/...ali na moju zalost/njenu srecu, nosice ih moja drugarica jer su 36,5 ...
Posted

dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. na kom to buvljaku ima da se pazare opi i dior lakovi :huh: i cipele za 100 dindzi?

Posted

pa nije da ih ima bas cesto, al' ovih dana nas, zrenjaninski buvljak, je zaista prepun odlicnih stvari. ja sam em iskusna u iznalazenju dobrih stvari na buvljaku /imam specijalnu tehniku kako ukebavam takve stvari u tim gomilama i zaista mi nikada nije promakla nijedna na koju sam mogla da nabasam/. a to je zaista i jedina motivacija mojih cestih poseta buvljaku, to usavrsavanje tehnike odlicnog ulova :-) a i zbog reciklaze, pa ekoloske svesnosti, itakoto ;-)

Posted

u, je koji shoping obavljen za 200 din! stvarno si :0.6:kod mene novitet:ralph-lauren-ra-5141.pngjako su mi se dopale, a sad se nesto kolebam.. prokleto zensko :S