August 14, 201212 yr A ja sam sa 25 naivno mislio da sam se puštanjem brade ratosiljao brijanja doživotno. Glupan.
August 14, 201212 yr a i dosta je neprijatno to sto vremenom brada pokazuje teznju da se spoji sa trepavicama. tzv puzavica efekat.
August 14, 201212 yr U zdravlju je nosio i nemoj da je umastis burekom.hvala, trudicu se.bas je lepo gradjen potok skini se
August 14, 201212 yr Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us+Uploaded with ImageShack.usdakle, prevazisla sam sebe, a ovo zavredjuje titulu velemajstora buvljaka :-) ovo je moj danasnji ulov za 200 dindzi ukupno /100 za 3 laka i 100 za baletanke/ponaosob: Dior Vernis Smoking Plum 987, OPI Bogota Blackberry, OPI - Marooned on the Magnificent Mile + Salvatore Ferragamo baletanke, iste ovakve samo od nabuk crne koze /lepse su i od ovih/...ali na moju zalost/njenu srecu, nosice ih moja drugarica jer su 36,5 ...
August 14, 201212 yr dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. na kom to buvljaku ima da se pazare opi i dior lakovi i cipele za 100 dindzi?
August 14, 201212 yr pa nije da ih ima bas cesto, al' ovih dana nas, zrenjaninski buvljak, je zaista prepun odlicnih stvari. ja sam em iskusna u iznalazenju dobrih stvari na buvljaku /imam specijalnu tehniku kako ukebavam takve stvari u tim gomilama i zaista mi nikada nije promakla nijedna na koju sam mogla da nabasam/. a to je zaista i jedina motivacija mojih cestih poseta buvljaku, to usavrsavanje tehnike odlicnog ulova :-) a i zbog reciklaze, pa ekoloske svesnosti, itakoto ;-)
August 16, 201212 yr u, je koji shoping obavljen za 200 din! stvarno si :0.6:kod mene novitet:jako su mi se dopale, a sad se nesto kolebam.. prokleto zensko :S