morgana Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) Moj :wub:U raznim krizama kupovala sam i nepotrebnije stvari al ovaj a me je skroz usrećio.vrh!ja sam ga bas nekidan trazila u swatch prodavnici na netu, i nema Edited August 5, 2012 by morgana
morgana Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) e, hvala :)ne znam zasto, nisam nikad kupovala na ebay-u.edit, premda jesam gledala kojesta. da li je mozda kupovina isla preko paypala pa sam odustala, ne sjecam se. Edited August 5, 2012 by morgana
Dr Arslanagić Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 treba mi da se kurčim po konferencijama iako Oksforda vido nisam... bagatela, 7 funtića.
yolo Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 ali nije teget, na njoj bi tek blistale bele slane fleke od granica zaznojenih teritorija. mislim, oce to i na sivoj ali su ucenjaci slabovidi pa se mozda i provuce.
Кристофер Лумумбо Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 najvise dosezem do ceda jovanovic brade :(
Töölönlahti Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) Kapiram te skroz, trenutno sam tek na milan-mačvan-bradi, ali on ima 29 godina™, pa ću ga valjda prestići do kasnih dvadesetih, vreme radi za mene... Edited August 13, 2012 by Oxymoron
Recommended Posts