July 29, 201212 yr nisam razgledao. poso po neku od 7-8k al u tom rangu sve neke neudobne i sa fiksiranim naslonom.
July 29, 201212 yr bas je dobar ranacVi'š kako prepredeno stavim od svega po malo, mora makar nekome nešto da se dopadne. ^_^
July 29, 201212 yr i njihovo sredstvo za pranje mašina za veš je odlično poslušala sam te. ja fascinirana. ono je mađija. šta eliksir napravi od skrnave podstanarske mašine - bubanj je sinuo ko potpuno nov, čist (gazda ima mašinu u koju se stvari ubacuju od gore, tako da čitav bubanj vidim, spolja i iznutra.) čitavo popodne svako malo odem i otvorim mašinu da se divim...
July 29, 201212 yr daj sliku kozaraca, ne samo kartonazuPošto me mrzi da dignem dupe do kujne da fotkam, izgooglao sam ti:... rekoh, old-school motelski model, ništa šmensi, izdvajaju se samo po tome što su slovenačke, a s Kozare.
July 29, 201212 yr Nemaču pojma, iste takve sam dobio više puta uz punjenu/gurmansku dole... -_-Otišao sam da fotkam pored svoje krigle za svašta i pružiću ti priliku da priznaš kako te je zbunio slovenački moderno dizajnirani karton:
July 29, 201212 yr @ass: Gajiš izvesne afinitete prema trbušastim stvarima? @koki: ... priznanje 1 lokalnog znalca, to se traži, hvala. ^_^ Edited July 29, 201212 yr by Oxymoron
August 1, 201212 yr sve dok nisu one trbusaste restoranke od 2dl, ne priznajem -_-burici, nenadjebive