Vapad Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ja sam u Italiji video reklamu na TVu za nesto sto prociscava vodu, gazira je, hladi i jos radi nesto sto nisam razumeo. Sad mi smor da uzimam ovaj obican aparat <_<Dodaje sirup koka kole?BTW, šta će ti gaziranje, osim ako ne možeš da biraš intenzitet, blagogazira osvežava :D
paculla Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 "Bili su poznati po tome što su godišnje odmore provodili po ekskluzivnim plažama Majorke ili Riminija. Većina od njih se na Ostvro vraćala sa bogatim ulovom: Fila trenerkama ili Serđo Takini patikama. Tako je početkom osamdesetih nastao kežual stil među ostrvskim huliganima."fila je jedina neseksisticka sportska marka. sorc sa dzepovima. do groba zahvalna paculla.
paculla Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 lurkujem ja poslednjih 100 godina, a sad se vratih sa pisanjem u stilu. ni 5 postova, a odmah neki segsi sorcici!
radisa Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Laserjet M1212nfw Ima wireless, i na moje iznenađenje, instalacija je besmisleno laka...Kakav će da bude u radu, tek ćemo da vidimo...
pt 2.0 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nego,obilazio sam radnje i masovno su zastupljene velicine XS,S i M i ponegde L ali bas retko?O cemu se radi? Srbiju su pre jedno 10-15 godina masovno naselili Liliputanci. Ti i ja to ne znamo, to ne zna niko koga mi znamo. Sem dobavljača. Oni znaju.
Alphons Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Jedna lagana vožnja do Kalkute i sve ćeš te kalorije da sagoriš.Kupio lone u Marksu&Spenseru. Cenim da naredne 3 godine ne moram da kupujem pantalone. Divno.
Mil@n Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Srbiju su pre jedno 10-15 godina masovno naselili Liliputanci. Ti i ja to ne znamo, to ne zna niko koga mi znamo. Sem dobavljača. Oni znaju.Cenim da se L i XL najbrže rasproda.
Töölönlahti Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Časovnik, 800 dinara:Neke kozarce za sok, model Predejane '73:Pre nekog vremena, ali vidim sad isto u folderu, jedan hipsterski ranac:Najjeftiniji PS2 miš koji sam našao u Rodi, ispod 4€:
Mr.Mxyzptlk Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 video da ima lik u jednom filmu (samo nadrkanu crnu) pa reko da se pohvalim. kupijo pre mesec dana. odlicna.
Töölönlahti Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) E, i meni treba nova radna stolica... Jesi pregledao još neke radnje ili samo bubnuo u Kiku i odabrao šta ti se dopada? [/džimrija]edit:pojavi se :D kada napišem džimrija između dvotački... <_< Edited July 29, 2012 by Oxymoron
Recommended Posts