nbg4ever Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Pantalonei košuljušulja je kao non-iron. Nosio neko to, je li čemu?
Zli Gli Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ja bio spremio 10 000 dinara da kupim polovan bajs i mozda neku majicu ili bermude, a onda mi keva juce maznula 3 500 i danas nekim trikovima napravio minus od 2 200 na poslu, nesto nisam dobro izracunao... tako da sam se smorio i ovo ostalo cu da spicim u gradu za vikend tj. orokacu se kao dzukela opet. Nista od kupovine, pas mater.
Zli Gli Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ja sam generalno dobar covek i skoro uvek imam najbolje namere, ali nesto me opasno jebe u zivotu. A treba mi bajs, em zbog kondicije, em zbog smanjenja troskova za gorivo jer svuda idem jebenim kolima.
adam Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Pantalonei košuljušulja je kao non-iron. Nosio neko to, je li čemu?ja samo te i nosim. okacis cim se opere i to je to. izgleda malo valovito kad se osusi al to nestane desetak minuta posto se obuce. nista bolje nije izmisljeno u zadnjih 20 godina. zaboravio sam kako izgleda pegla.
basketas Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) Pazario juce lanenu kosulju(990din) u Legendu,slike nema :P Nego,obilazio sam radnje i masovno su zastupljene velicine XS,S i M i ponegde L ali bas retko?O cemu se radi? Edited July 20, 2012 by basketas
Vapad Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 O tome da debeli ljudi nisu moderni. Zato ja retko ulazim u nju jorker recimo, čak i da nađem nešto što mi se sviđa nema šanse da se uvučem u to makar bilo i xl po njihovom kalupu. Ja košulje kupujem u Trudbeniku.
Zli Gli Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Dobro, u Njujorkeru i ja nosim XL/XXL a sve sam samo ne debeo.
nbg4ever Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Ove Pedro del Hierro su skinute sa 9.000 na 3.000 u Uscu, a ima i brojeva i modela. Doduse, uglavnom su razlicite varijante plave boje u pitanju, i nesto belih.
Alphons Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Ove Pedro del Hierro su skinute sa 9.000 na 3.000 u Uscu, a ima i brojeva i modela. Doduse, uglavnom su razlicite varijante plave boje u pitanju, i nesto belih.uuuf... fala mnogo :)
radisa Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Pazario juce lanenu kosulju(990din) u Legendu,slike nema :P Nego,obilazio sam radnje i masovno su zastupljene velicine XS,S i M i ponegde L ali bas retko?O cemu se radi? Pa ostali brojevi koje Srbi ne nose...I inače, ja XXL u NewYorkeru ne mogu ni da pomislim da obučem... A i da je samo u NewYorkeru... :(Zato košulje kupujum retko, kad se skupi za Avirex, jedino njihovi modeli XXL su takvi da mogu da stanem u njih... A nisam bog zna šta debeo, 100kg/184cm...
Recommended Posts