ivy Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Šta me briga, osećam se super u njima, prijatno, lepo i nekako gospodski...^_^upravo to pričam..ja to nemam,niti želim ali ko može da iznese bele lanene pantalone i treba,samo napred
MayDay Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 sve moze, samo nemoj milo djukanovic style sa belim koznim cipelama. belu kozu treba zabraniti zakonom i ako me ikad vidite sa belom obucom od koze, znajte da sam kidnapovana i da vam time signaliziram da nesto nije u redu.
ivy Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) belo je meni,osim košulje i eventualno i sporadično 1 letnje haljine,boja koja ne postoji u mom ormanu i ne vidim joj smisao Edited July 18, 2012 by ivy
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) ... Edited July 18, 2012 by kud u maglu Simovicu
lostfanforever Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 belo je meni,osim košulje i eventualno i sporadično 1 letnje haljine,boja koja ne postoji u mom ormanu i ne vidim joj smisaoa da ti obojis taj lan? nemam pojma realno kako i da li se to radi? :)
ivy Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 a da ti obojis taj lan? nemam pojma realno kako i da li se to radi? :)ma razmišljala sam i o tome ali pantalone imaju jedan džep na nogavici sa strane a džep ima mali metalni cibzar i neku umetnutu mrežicu ispod koje je parče nekog kao satena ili tako nešto pa bi se to sve nejednako i grozno ofarbalo..da nema tog džepa odmah bih ih farbala..
lostfanforever Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 opa ivy, tu nam pricas o nekom lanu a u stvari sa strane saten i cipka ja se nadam da cu uskoro kupiti neku hranu bilo kakvu.
ivy Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 opa ivy, tu nam pricas o nekom lanu a u stvari sa strane saten i cipka :P
assück Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 pa mozes sigurno da nadjes platnene espadrile, posto su ove godine inima ih bas kao onih iz 80tih(80te su car)osim toga sto bud spencer ne ide u espadrile, fali mi i nesto malo morske obale da iznesem taj look. :(
morgana Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 bas sam krenula da napisem kako je pravilo bud spencera suspendovano jer je bud spencer umro, kad mi rece google da nije umro. a bila sam sigurna.ja nista nisam pazarila ovih dana :(
morgana Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 ja se nadam da cu uskoro kupiti neku hranu bilo kakvu.hrana na usta ulazi!ja sam pocela da kupujem hranu i kad se ne nadam.
ToniAdams Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 ja se nadam da cu uskoro kupiti neku hranu bilo kakvu.moras da jedes, makar na silu
lostfanforever Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 srecom, okolina se sazalila sutra vecera kod prijatelja a danas 2 rodjendana + ovo moze i na nauiting
Recommended Posts