Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
Šta me briga, osećam se super u njima, prijatno, lepo i nekako gospodski...^_^
upravo to pričam..ja to nemam,niti želim :mellow: ali ko može da iznese bele lanene pantalone i treba,samo napred
Posted

sve moze, samo nemoj milo djukanovic style sa belim koznim cipelama. belu kozu treba zabraniti zakonom i ako me ikad vidite sa belom obucom od koze, znajte da sam kidnapovana i da vam time signaliziram da nesto nije u redu.

Posted (edited)

belo je meni,osim košulje i eventualno i sporadično 1 letnje haljine,boja koja ne postoji u mom ormanu i ne vidim joj smisao

Edited by ivy
Posted (edited)

...

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted
belo je meni,osim košulje i eventualno i sporadično 1 letnje haljine,boja koja ne postoji u mom ormanu i ne vidim joj smisao
a da ti obojis taj lan? nemam pojma realno kako i da li se to radi? :)
Posted
a da ti obojis taj lan? nemam pojma realno kako i da li se to radi? :)
ma razmišljala sam i o tome ali pantalone imaju jedan džep na nogavici sa strane a džep ima mali metalni cibzar i neku umetnutu mrežicu ispod koje je parče nekog kao satena ili tako nešto pa bi se to sve nejednako i grozno ofarbalo..da nema tog džepa odmah bih ih farbala..
Posted

opa ivy, tu nam pricas o nekom lanu a u stvari sa strane saten i cipka :naughty: ja se nadam da cu uskoro kupiti neku hranu :cry: bilo kakvu.

Posted
opa ivy, tu nam pricas o nekom lanu a u stvari sa strane saten i cipka :naughty:
:P
Posted
pa mozes sigurno da nadjes platnene espadrile, posto su ove godine inima ih bas kao onih iz 80tih(80te su car)
osim toga sto bud spencer ne ide u espadrile, fali mi i nesto malo morske obale da iznesem taj look. :(
Posted

bas sam krenula da napisem kako je pravilo bud spencera suspendovano jer je bud spencer umro, kad mi rece google da nije umro. a bila sam sigurna.ja nista nisam pazarila ovih dana :(

Posted

kad postanem terrence hill eto mene u espadrilama

Posted
ja se nadam da cu uskoro kupiti neku hranu :cry: bilo kakvu.
hrana na usta ulazi!ja sam pocela da kupujem hranu i kad se ne nadam.
Posted
ja se nadam da cu uskoro kupiti neku hranu :cry: bilo kakvu.
moras da jedes, makar na silu :cry:
Posted

srecom, okolina se sazalila :lol: sutra vecera kod prijatelja a danas 2 rodjendana tartemyrtilles.jpg+gateau_au_chocolat.png:piggy: ovo moze i na nauiting