tangodelta Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 aj javite ako se pojavi dres Jenkisa, gledam cesto ali se zaboravim ponekad...ali koje je to zlo, jbt, kupio sam dresove Hajduka iz Splita, Cukarickog i Rapida iz Beca... koji ce mi to u zivotu? Koji Hajdukov?Jel bi prodao?
Dr Arslanagić Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 ovakavne prodajem... imaš da pazariš ovde ako te interesuje
Krampa Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 sta si kupio? ovaj komad zida ili ovu nedovrsenu kucu?
Lancia Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 sta si kupio? ovaj komad zida ili ovu nedovrsenu kucu? samo pogled :)
lostfanforever Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 u prolazu na rasprodaji, prve sive farmerke koje imam. pise skida se boja kad se peru?? ne znam sucim da ih perem, a vec sam svinja umazala sosom od salate
dig_chohano Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Pazario u Bgd vijetnamkoliki O'Neill šuškone, moram ga pohvaliti posle eksploatacije po kiši.
lostfanforever Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 a slike dize? i kako ja da operem moje sive farmerke?!
dig_chohano Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Eve, vaka samo zelena:A sivo valjda pereš Aće belom i Pervolom za crno. Plus ove neke maramice.
ivy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 i kako ja da operem moje sive farmerke?! a šta piše na etiketi?možda da probaš da ih opereš ručno prvi put ili da ih izvrneš pa opereš u mašini na 40C misim koliko može boje da se skine sa svetlih i sivih farmerki
lostfanforever Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 a šta piše na etiketi?misim koliko može boje da se skine sa svetlih i sivih farmerkito sam i ja pomislila ivy, to sto je svetlo sivo mu je jedina prednost, mislim da su imali iste ovakve i u nekim fuorescentnim bojama, mislim da se to pre na njih odnosilo.a pise: this garment will lose dye and colour may rub off onto lighter colours. planiram da ga perem sa svetlim ali ne belim stvarima u masini.btw. dig - approved. -_- jos ako je maslinasto zelena
ToniAdams Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 pih, opstepoznato je da se farmerke ne peru. kad se isprljaju, metu se na vesalicu da odstoje, i to je to.
lostfanforever Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 oce to toni kod onog pravogtm plavog teksasa .ovaj sivi je ni za sta. ne zna ni kako da se odmasti sam. pih!
maheem Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 pih, opstepoznato je da se farmerke ne peru. kad se isprljaju, metu se na vesalicu da odstoje, i to je to. moj čoek
Recommended Posts