Frank Pembleton Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Pokrenuo sam hemijometriju...Zena dobacuje 2 maramice za bas sareni ves, 1 za slabije sareno.Mozda se nekima ucini skupo ali vredi...
slepa živana Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 masina se pere, rece mi majstor, tako sto se stavi 300g limuntusa u bubanj i masina pusti da izvrti jedno pranje na 60 stepeni. jednom uradila, masina zablistala ko nova.gde se u centru grada kupi 300 grama limontusa? da nije zilion kesica...
Zli Gli Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Konacno pazarih procesor i plocu. AMD Phenom II x4 965 Black Edition i neku Gigabyte plocu sa 785G chipsetom, ma sta to znacilo. Jos da menjam ovo moje staro za 8 Gb memorije i zvucnike i to je to.I dalje cu na njemu samo visiti na netu i koristicu jedno 20% mogucnosti ali ima se, moze se...
Indy Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Moramo i mi matori nekad da zanovimo gandarobu...Super alpinistička košulja + hRančić koji mi se stvarno-stvarno dopaobrendirano iz Švice, http://www.alpineclub.ch/+ U svetlu nove (izuzetne!) trenerke/jaše, te olimpijskog duha koji s njome širim, molim administraciju da mi akonto toga ukine preostali warn. :D + krokodilče baš u hipsterskoj kombinaciji boja iz ranih 70tih (hej ja se sećam kad je to bilo ekčuali aktuelno)
Dagmar Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Moramo i mi matori nekad da zanovimo gandarobu...Sviđa mi se tvoj ukus, baš lepe stvari. Edited July 7, 2012 by Evi_
aram Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 + krokodilče baš u hipsterskoj kombinaciji boja iz ranih 70tih (hej ja se sećam kad je to bilo ekčuali aktuelno)pazi, ne da se secam, nego jednu iz tih godina jos uvek imam :D
Indy Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Sviđa mi se tvoj ukus, baš lepe stvari.Hvala, to je naravno ukus Mrs Indy... Da nije žena (prvo mame, pa onda gospoje), možda bih imao i full-time karijeru strašila po okolnim poljima. Ovako, samo part-time. -_-
Recommended Posts