ultra plasticni Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 "Bili su poznati po tome što su godišnje odmore provodili po ekskluzivnim plažama Majorke ili Riminija. Većina od njih se na Ostvro vraćala sa bogatim ulovom: Fila trenerkama ili Serđo Takini patikama. Tako je početkom osamdesetih nastao kežual stil među ostrvskim huliganima."
Dr Arslanagić Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 "Bili su poznati po tome što su godišnje odmore provodili po ekskluzivnim plažama Majorke ili Riminija. Većina od njih se na Ostvro vraćala sa bogatim ulovom: Fila trenerkama ili Serđo Takini patikama. Tako je početkom osamdesetih nastao kežual stil među ostrvskim huliganima."Kolin Vord?
ultra plasticni Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Kolin Vord?Moguće. Napisao sam citat po sećanju
pt 2.0 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 skrušeno priznajem da je trebalo napisati: Tunika, belaali danas mi nije dan godišnje doba. inače radnju sa tunikom preporučujem. svašta su snizili, i nije loša roba.
Aleksija Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 kinesku aljinu do zemlje.a u istoj radnji imaju i odelca za kuchice.sto bi se reklo, od svakog prema sposobnostima, svakome prema potrebama.
Lancia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 kinesku aljinu do zemlje.a u istoj radnji imaju i odelca za kuchice.sto bi se reklo, od svakog prema sposobnostima, svakome prema potrebama.znaci, za kucice i macice :)
Aleksija Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 znaci, za kucice i macice :)iju, gosin lancia, prosto ne znam sta da mislim.A jel imaju nešto i za nas pande?mogu da se kladim da bi i to nabavili, samo ako posaljes mere :Dniko mi nije trazio sliku nesto ovako, otprilike:
Indy Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) e ako je ovo panda, ja sam kamila....Nije taj... u pitanju je kung fu panda, samo nisam hteo da zvučim pretenciozno.Da budem uprigođen za bodigarding Ms Aleksije, koju sam zamislio kao onu leteću žemsku iz Crouching Tigera. Doduše, trebalo je prvo da se raspitam za dezen. Edited July 3, 2012 by Indy
Aleksija Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 @indi: :wub:al samo da objasnim, nije prava kineska aljina, vec dugacka aljina proizvedena u kini i kupljena u kineskoj radnji, naplatio kinez.(nadam se da nisam prekrsila neko pravilo politicke korektnosti zbog naglasavanja odrednica kinesko i kinez )
Recommended Posts