Vapad Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Hebiga, stvar ukusa i konstitucije :)Na bazen kupaćke gaćke na plazu bermudice (doduše uvek imam kupaće ispod), mogu eventualno da ih zadignem, na radost prisutnih kolega, u toku sunčanja i to je to
Matilda Ivancic Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ja te sorceve do kolena ne bi' nosio pa sve da mi plate, muka me uhvati kad vidim ljude u tome. Moze kratki sorc ali ti dugacki jok, to mi je bas bas sranje za plazu, osim ako ne idem da setam k'o paun.a ti inace ides da se isplivas
kgmr Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 lagodan ovaj muški život, šta god da obučemo nekome je sexy pa jeste. meni smesno nositi dvodelni kostim na zatvoreni bazen. potpuno je besmisleno sto imam stav o tome.
cmrlj Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) ali sportski dvodelni nije za plazu.ot. povratak korenima, kupila ove Edited June 11, 2012 by cmrlj
Kelt Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 te papuče treba u 1000 design classics ako već nisu tamo
B_B Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 te papuče treba u 1000 design classics ako već nisu tamomislis na ove:
Hamlet Strašni Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 i ja imam patike sa vafl djonom. ziveo amex na 6 ratazivele moje noge
cmrlj Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) u odlican je. jesi ga videla u radnji?je l kupaci? jok, nema :(danas nasla mnogo dobar nike, isto sportski, al imaju samo gornji deo, donji nikad nije stigo. cula za toples, za botomles jos nisam, kakva su vremena mozda se i primi moda.@kelt, b_bto su te, nju model, ko sto je novi golf i dalje golf. Edited June 11, 2012 by cmrlj
Alphons Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Nikako, al bas nikako. Meni su najbolje one surferske, sto ih zovu boardshorts.Samo tak'e i nosim. Imam jedne odlične, prave surferske, do ispod kolena. Ja te sorceve do kolena ne bi' nosio pa sve da mi plate, muka me uhvati kad vidim ljude u tome. Moze kratki sorc ali ti dugacki jok, to mi je bas bas sranje za plazu, osim ako ne idem da setam k'o paun. Hebiga, stvar ukusa i konstitucije :)Što reče Vapad. Više konstitucije , na meni sve ove "slip boxer" varijante izgledaju kao da će svako časa da puknu. I to pozadi, ne napred
Töölönlahti Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 i ja imam patike sa vafl djonomI, kakav je feeling? Ja kad sam prob'o, bile mi bljak :(, ali to ne može da se zaključi dok se ne razgaze malo, pa pitam...
Hamlet Strašni Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 I, kakav je feeling? Ja kad sam prob'o, bile mi bljak :(, ali to ne može da se zaključi dok se ne razgaze malo, pa pitam...Na prvih 4,2 km dobre. Mekane i primetno me manje bolele noge nego sa nekim vintage lunar sranjem u kojima sam trcao od ng. Videcu kako ce izgledati na duzim relacijama. Posto je asfalt bio mokar, i tu su se sasvim lepo pokazale. JEdino sto me svaki put skandalizuje kad kupujem najk, sto sam morao da kupim broj 47, a druga obuca je 45-46
B_B Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 @kelt, b_bto su te, nju model, ko sto je novi golf i dalje golf.E pa sad, nije! Kao npr. ni ovo :):
Töölönlahti Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 JEdino sto me svaki put skandalizuje kad kupujem najk, sto sam morao da kupim broj 47, a druga obuca je 45-46Opušteno, kada budeš uzimao Asics, tražićeš 47.5 ili veće, oni su nenadjebivi u tom pogledu. :D
Recommended Posts