Zli Gli Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Nemam mnogo, 5-6 komada gaca i mozda malo jace sorceva. Slabo je to.
sailorman Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Nemam mnogo, 5-6 komada gaca i mozda malo jace sorceva. Slabo je to.Za plazu?? :oBrate Gli, nije ni cudo sto si stalno u dugovima. Ja imam 1 do 2 aktivna kupaca kostima. A smucam se po reci kad god imam priliku, sto znaci vrlo cesto.
Zli Gli Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Pa neke zemske vole muzevne gace a neke ove modernije, u gej fazonu... moram sve da pokrijem, jbg.
Vapad Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 :wub: Jedva čekam da stigne !BTW, ja imam boxers ali sa dezenom ovih malih koje si ti uzeo, i jedne bermude za kupanje vani. Kako možeš zli da nosiš tajve tajtis, kakav je to trip, budi hip, nosi print Džon Galiano stajl ili strajpsInače, koje su moderne a koje muževne i gde su tu bermude?Kao na primer ove od RalfijaI like !
sailorman Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Kada ce muskarci shvatiti da su bermude, i to one do kolena, milijun puta seksije od ovih pripijenih gaca?Ja isto volim da nosim muske bermude, ali na to se uglavnom svi ispovracaju (figurativno), pogotovo oni sto vole tzv. zenstvene zene.
MayDay Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) Kada ce muskarci shvatiti da su bermude, i to one do kolena, milijun puta seksije od ovih pripijenih gaca????!!!ja volim ovo ovako, ko zligli.ne ove kratke šorceve, pripijene, nego baš ćegarine. Edited June 11, 2012 by MayDay
sailorman Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 ???!!!ja volim ovo ovako, ko zligli.ne ove kratke šorceve, pripijene, nego baš ćegarine.Nikako, al bas nikako. Meni su najbolje one surferske, sto ih zovu boardshorts.
Lezilebovich Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 ne ove kratke šorceve, pripijene, nego baš ćegarine. Nikako, al bas nikako. Meni su najbolje one surferske, sto ih zovu boardshorts. lagodan ovaj muški život, šta god da obučemo nekome je sexy
Mil@n Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) Za plazu?? :oBrate Gli, nije ni cudo sto si stalno u dugovima. Ja imam 1 do 2 aktivna kupaca kostima. A smucam se po reci kad god imam priliku, sto znaci vrlo cesto.Ti si nebitan lik, a Zli kada se pojavi na plažu, izložen je X Y Z pogleda, što bivših što sadašnjih što budućih žena u njegovom životu. Ako krene da se ponavlja, primeti se to lako... Edited June 11, 2012 by Glas RazumaN
Vapad Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Koji je to model?62115, za 30k, mislim da je ok, znam da servisa ima, 5 godina garancije i zdrao.
sailorman Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ti si nebitan lik, a Zli kada se pojavi na plažu, izložen je X Y Z pogleda, što bivših što sadašnjih što budućih žena u njegovom životu. Ako krene da se ponavlja, primeti se to lako...Ovo je istina, kapiram da ce tako i ostati sve dok budem nosila muske bermude :(
Matilda Ivancic Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) ... Edited June 11, 2012 by Matilda Ivancic
Zli Gli Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ja te sorceve do kolena ne bi' nosio pa sve da mi plate, muka me uhvati kad vidim ljude u tome. Moze kratki sorc ali ti dugacki jok, to mi je bas bas sranje za plazu, osim ako ne idem da setam k'o paun.
Recommended Posts