time4heroes Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 divne patike. videla sam ih i u drečavo žutoj boji, pa sam malo zaplakala što nema u ženskim veličinama. tata je dobio iste takve, samo crne.
zorglub Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ma sve to stoji, nisam ja uopšte hteo da budem kritičan i da trljam na nos, naravno da je čovek kupio šta njemu vše odgovara, više sam to napisao u fazonu "imao si opciju tu i tu", činjenica je da ljudi izbegavaju polovne stvari, tj i ne razmatraju ih što je i realno jedino normalno za one sa dovoljno sredstava za novo. Ja sam taj D5000 uzeo za smešne pare u stanju da sam mogao da pričam da sam kupio nov, bukvalno. A prošao jeftinije za tipa 150, 200e.Nisam ni ja želeo da zvučim nadobudno, samo htedoh reći da ko ne želi da vucara DSLR i uvaljuje se u troškove sa objektivima, ovo je najbolji izbor - koji treba poštovati, je li.Mnogo su lepe, ali karton (roze, naravno) ispod uloška mi je no-no.
ducca Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Tnx to shopping nightu u Uscu ustedeo 3 soma, ne bih bolje prosao ni kod sanera :)
Alphons Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ja se sinoć nameračio da iskoristim taj popust, odradio recon oko podneva i nisam našao ništa što mi se sviđa.Te sam se uveče vratio u centar grada, kupio cipele u Labradoru i 2 para pantalona.
assück Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Tnx to shopping nightu u Uscu ustedeo 3 soma, ne bih bolje prosao ni kod sanera :)a koja je cifra sa tom uštedom od 3 soma? deder gukni
ducca Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 a koja je cifra sa tom uštedom od 3 soma? deder gukni11 hilj, regularna cena 14... Inace reci cu i gde - Optiplaza je u pitanju, i nigde nisam nasao jeftinije ovaj model u gradu. Primera radi u Diopti su 22 hilj.
assück Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 moj ortać dobio na poklon rejbanke kupljene kod šanera za 75eprošle godine doduše
Zli Gli Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Jbt, jel' ide i neka kurva za te pare?I mene ovo zanima.
ducca Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Jbg, sta moze da krene lose - lom, ogrebotina? Za to ti garancija ne pomaze...
ducca Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Jbg, sta moze da krene lose - lom, ogrebotina? Za to ti garancija ne pomaze...
Frank Pembleton Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 dobra tika! koliko?5500 ali oni imaju milion nekih popusta ja sam iskoristio da zeni kupim patike koje su placene 50% jeftinije i 2000 vaucer dobijen...divne patike. videla sam ih i u drečavo žutoj boji, pa sam malo zaplakala što nema u ženskim veličinama. tata je dobio iste takve, samo crne.Meni je prodavacica donela iz magacina crne, ponudila mi zute ali ja sam nesiguran u sebe pa mi frka da to nosim ;) Mnogo su lepe, ali karton (roze, naravno) ispod uloška mi je no-no.Sad pogledah , nema kartona narocito ne rozle...
Zli Gli Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 http://www.b-underwear.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1037%3Amuke-bokserice-009&catid=84%3Amukarci-box&Itemid=149&lang=enhttp://www.b-underwear.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1046%3Amuke-slip-005&catid=85%3Amukarci-slip&Itemid=150&lang=en2970 dindzi zajedno. Za druge sam se zajebao ali me mrzi da ih vracam, jebiga.
vin Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 zliii, koliko imas kupackih gacki ukupno? ja predlazem broj.. broj... komada 48. sam blizu?
Recommended Posts