Amos Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Odgovori me stedljivija polovina od kupovine dslr-a, pa ispade Oly danas.
Vapad Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Odgovori me stedljivija polovina od kupovine dslr-a, pa ispade Oly danas.Koliko si dao za njega?Pošto ako je i dalje 45k za nešto više si imao... ehm... nema veze, dobra optika, dobar aparat, 100 godina te služio u zdravlju i veselju :)
zorglub Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Strašna sprava, ubedljivo najbolja u klasi... ali ti to verovatno već znaš. Mnogo lepih fotki želim.
Amos Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Koliko si dao za njega?Pošto ako je i dalje 45k za nešto više si imao... ehm... nema veze, dobra optika, dobar aparat, 100 godina te služio u zdravlju i veselju :)Nista me ne pitaj, dusa mi se cepala. Špahlom su me odvajali od Nikonove police. Ovako sam pazario za 360 evra, plus nesto sitno za karticu od 16 i dodatnu bateriju. E, da, u Beču :)
Töölönlahti Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Rifle šorc, 'vaki samo daleko tamnije plavi i sa manje gej dugmetom: ... i meni lepše stoji i bio upola cene. :s_c:Gde još ima city friendly šorceva a da prosečna cena primerka u radnji nije 50€?
Töölönlahti Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Definicija. ... a i lepše su mi starke, neke one plave što nisu ni navy ni royal. I poluduboke.
Mil@n Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 dobra tika! koliko?Ovde kod mene u selu 5490, stoje u izlogu pored kog prolazim svaki dan i bodu mi oči, lepše žute, ako mene pitaš.
Mil@n Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nista me ne pitaj, dusa mi se cepala. Špahlom su me odvajali od Nikonove police. Ovako sam pazario za 360 evra, plus nesto sitno za karticu od 16 i dodatnu bateriju. E, da, u Beču :)Za malo više para, ali jako malo (možda ni malo) - Nikon D5000 sa par hiljada okidanja (praktično novo) i 18-55VR.FAIL! :P
Töölönlahti Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 jedino sto je gore od starki su ovakve bermudeBrate, video sam na Mikseru lika u ovome, hoda totalno bez blama.Pa ti sad vidi.
sherman Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Brate, video sam na Mikseru lika u ovome, hoda totalno bez blama.Pa ti sad vidi.pa jbt, ovo je Moća. a ovakve kosulje su u Jagodini veoma IN.
Vapad Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Brate, video sam na Mikseru lika u ovome, hoda totalno bez blama.Pa ti sad vidi.i...što se ne javi?
Recommended Posts