Кристофер Лумумбо Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Koliko za desetak dana će moći da mi zavide na tikama na Savi.barem si siguran da te klinci nece zustaviti da ti otmu patike.
dig_chohano Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 barem si siguran da te klinci nece zustaviti da ti otmu patike.Jesi spremio pare za dverjanski krkanluk? Mislim da ću prekršiti svoje pravilo i na kraju obroka naručiti i neke kolače. Pošto sam neodlučan, zamoliću da mi donesu od svakog po jedan.
Кристофер Лумумбо Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Jesi spremio pare za dverjanski krkanluk? Mislim da ću prekršiti svoje pravilo i na kraju obroka naručiti i neke kolače. Pošto sam neodlučan, zamoliću da mi donesu od svakog po jedan.nema frke, ja cu da prezivam salatu.
dig_chohano Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ako na moje oči pojedeš bar 5 vrsti svežeg povrća doneću ti jedne do jaja sandale:
Hamlet Strašni Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 +1 ja bih ih nosio.mada bih radije pazario neke dobre za trcanje, no me strah da kupujem obucu preko interneta
dig_chohano Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Sofisticirani ljudi napokon razgrnuše buljuke seljaka.
Kampokei Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Zelene Nike odlicne. Jednom s drugarom izadjem na ceps, on nosio Vibram, a ja u zemlju od blama.
dig_chohano Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 U, kako će gazza da vas razbuca zbog ovog hejtovanja Vibrama...
Recommended Posts