Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

ne, to pripada zaklanoj celjadi.

Preklanoj nejači.

-_-

nedoklanoj jači

nedojačoj klanji

djozle. opet vidim.cropped_oakley_jacknife40_pewter_865_51x19_001.jpg

Ovo bese titanijumski ram? Hteo ja to da kupim pre godinu, dve ali skupo do mojega pa sam odustao.

nije titanium. neki C-5™ alloy (metal & carbon fiber). svejedno, toliko su lake, moram da se drzim za nos, da ne bih poleteo.

Kindle. wub.gifpost-3760-13364695396303.jpg

djozle. opet vidim.cropped_oakley_jacknife40_pewter_865_51x19_001.jpg
nisu loše. al moje nove su lepše.lunettes-ray-ban-rb5206-2479-dessus_237_1.jpg

nema veze, ionako sam ja lepsi -_-

nema veze, ionako sam ja lepsi -_-
nemoj da nas prijavim oboje na izbor za mis.

kupaci kostim, tasnu i neke gace za sport, sve stela makartni za adidas, sedam iljada ukupno, bravo ja. rasprodaja starih kolekcija u adidasu na terazijama.

kupaci kostim, tasnu i neke gace za sport, sve stela makartni za adidas, sedam iljada ukupno, bravo ja. rasprodaja starih kolekcija u adidasu na terazijama.
carska informacija, idem sutra. smile.gif nego, jel su gace dugacke, da prostis, ili kratke?

Kad vec pomenuste kupace gace, jel moze neko da preporuci neku radnju sa dobrim izborom istih? Muskih, naravno, i to hocu one kratke sportske gace, nista pink boje i to nego neke normalne (crne, crvene i slicno).

carska informacija, idem sutra. smile.gif nego, jel su gace dugacke, da prostis, ili kratke?
do kolena. na spratu je to, na sve napisane cene 50% popusta. uglavnom je obrsteno, al moze da se probere.