Zli Gli Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ovo bese titanijumski ram? Hteo ja to da kupim pre godinu, dve ali skupo do mojega pa sam odustao.
Lancia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 nije titanium. neki C-5™ alloy (metal & carbon fiber). svejedno, toliko su lake, moram da se drzim za nos, da ne bih poleteo.
time4heroes Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 djozle. opet vidim.nisu loše. al moje nove su lepše.
time4heroes Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 nema veze, ionako sam ja lepsi -_-nemoj da nas prijavim oboje na izbor za mis.
cmrlj Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 kupaci kostim, tasnu i neke gace za sport, sve stela makartni za adidas, sedam iljada ukupno, bravo ja. rasprodaja starih kolekcija u adidasu na terazijama.
Nico Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 kupaci kostim, tasnu i neke gace za sport, sve stela makartni za adidas, sedam iljada ukupno, bravo ja. rasprodaja starih kolekcija u adidasu na terazijama.carska informacija, idem sutra. nego, jel su gace dugacke, da prostis, ili kratke?
Zli Gli Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Kad vec pomenuste kupace gace, jel moze neko da preporuci neku radnju sa dobrim izborom istih? Muskih, naravno, i to hocu one kratke sportske gace, nista pink boje i to nego neke normalne (crne, crvene i slicno).
cmrlj Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 carska informacija, idem sutra. nego, jel su gace dugacke, da prostis, ili kratke?do kolena. na spratu je to, na sve napisane cene 50% popusta. uglavnom je obrsteno, al moze da se probere.
Recommended Posts