Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
Kad je počelo sniženje? Samo u Tayloru ili u svim radnjama?Da znam ima li smisla da se iscimam sutra popodne ili traje već ihaj pa je sve dobro mahom razgrabljeno... -_-
sorry, nisam videla juče.u TT je 50% i cene sasvim prihvatljive. danas kupljena košulja i duks za bračnog druga, mislim da je ispalo do 50e.u Intersportu ima nešto da za 2 artikla dobiješ 3, Avenija mode je do 40% ali su i tako snižene nji'ove cene baš jake.sve ovo traje do 30-og aprila.
Posted

Malopre na pijaci sa sve drškom, liveni, slovenačkiaove.jpg

Posted (edited)
Malopre na pijaci sa sve drškom, liveni, slovenačkiaove.jpg
Ako je liveni onda je dobar...Mada jajos u vikendici imam stari liveni koji ima jos i dodatak kao usicu za nogu...Polomio sam jedno dva tri "novija"... Edited by Frank Pembleton
Posted

suknju od tvida, sive starke, crne frulice, krem tetkaste pantalone, leprsavu bluzu bolje sljive, ciklama/roze rebrstu polurolku, punjac za bateriju sa nastavkom za evropsku mrezu, nastavak za laptop za USA mrezu, kisobran, sako.

Posted
ti se bas spremas za metaliku.
smile.gif I wuz born ready. ako sutra overvejtujem, gledacu metaliku s one strane duge ograde.back 2 topic:ne znam sto sam tako dugo ignorisala crno. i belo. i geometrijske sare.naletim danas na radnju u kojoj su stvari crne ili bele, ili crno bele. ima i do 3 crvene stvari. da zivana ne cuje, ali superkalifradzilisticno!!! uvek si obucen, i sve se kombinuje sa skoro svim. elegancija i fejk vitkost bonus.dakle, white house & black market (na sajtu ima i drugih boja. dobro, niko nije savrsen)
Posted

Konacno imam gde da stavim sendvice kad krenem negde baciklom.6bfcd4e890e811e1abb01231381b65e3_7.jpg

Posted

Да желим да ми тај ранац испрати линију тела морао бих да га носим наопачке. :D

Posted

Mislim da je i cilj da se vremenom formiras prema rancu.

Posted

BTW. Ono u donjem levom uglu fotke su vratanca za macku. Mozda nekom bude zanimljivo.

Posted
BTW. Ono u donjem levom uglu fotke su vratanca za macku. Mozda nekom bude zanimljivo.
de su za misa?