Đipalo Junuz Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Jednu baš ovakvu, a drugu iste boje, samo desnu :D Imajući u vidu koliko su trajale prethodne očekujem da sledeće kupim otprilike između 2025. i 2030.
copkillah Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ja imam Mideu i mogu uputiti samo reci hvale.Apsolutno, odlično radi, lepo hladi, lepo greje, redovno je održavamo i to je sve.
Zli Gli Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 volim ove momente kada iza Glijeve maske nabildanog neotesanka isija zrak dobrog, obrazovanog, pismenog i fino vaspitanog nabildovanog otesanka Nikad nisam bio nabildovan nego sportski tj. atletski gradjen (slike uvelicavaju), a uvek me nervirala nepismenost i nervirace me dok sam ziv. Ono, bar malo.Nego, kupih ovo i protein odma' poceo da se muti k'o u sali:
Dankan Ajdaho Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ja zato onomad kupio Arçelik, a nalepe mu LG i imalo onaj freon iz 21. veka što neće da banuju uskoro. Foxconni ovog sveta, napasete mi se... <_<I kako radi?Iz mojih iskustava sa klimama (što po firmama, što po kući, rodbini, itd), jedino što zaista i u svim uslovim ljudski radi je LG. Originalni, valjda, ako to postoji.
jms_uk Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Gde cu posle iz Pariza ili kako cu nazad u UK - nemam pojma jos :D
Töölönlahti Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 I kako radi?Iz mojih iskustava sa klimama (što po firmama, što po kući, rodbini, itd), jedino što zaista i u svim uslovim ljudski radi je LG. Originalni, valjda, ako to postoji.Hladi baš super, gdeje ~onako, ali grejalo bi bolje da imam niži plafon u sobi gde je držim, logično.A Turci prave valjda sve te LG klime za naše tržište. Evo, vidi ovde, ima sve nabrojano, samo nisu navodili oznake pojedinih modela: arcelik-lg.com.tr
basketas Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/318005/Otvoren-autlet-u-Indjiji-Za-sat-vremena-razgrabljeno-na-stotine-starkiUkoliko je neko isao ili planira da ide neka napise utiske
ivy Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/318005/Otvoren-autlet-u-Indjiji-Za-sat-vremena-razgrabljeno-na-stotine-starkiUkoliko je neko isao ili planira da ide neka napise utiskepravili moji drugari road trip do tamo al mene mrzelo da se guram sa hordama razjarenih ..ali planiram prvom sledećom prilikom kad malo spadne hajp Edited April 19, 2012 by ivy
Zli Gli Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ja isao sa drugom do grada da kupim neke dve duks-jakne sto sam snimio pre 2-3 meseca, i mi tamo kad ono taj butik zatvoren. Sretnemo jednog druga koji nam je rekao da odemo do Indjije, danas otvaranje, ovo ono... i krenemo mi, i negde pre Rume ovaj salje poruku da se sve otvara tek u 3 a ja do tad uveliko vec imao zakazan mali servis na kolima i morao biti kuci. I sad vidim da uopste nije u 3 nego je radilo od jutros. Koje sranje.
Valk Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 haljinu, košulju i tuniku u Tom Tailor-u u Merkatoru. sve je za 50% sniženo obzirom da se uskoro zatvara ceo M na 4 meseca.platila nešto preko 8k sve tri stvari. a mlogo lepe da vi kažem ^_^
Zli Gli Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 1900 dindzi u Idei, kao neka akcija. Keva urnisala prosli sto sam kupio, slican ovome, a i ovaj ce jer stalno ispusta slusalicu.
Töölönlahti Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 sve je za 50% sniženo obzirom da se uskoro zatvara ceo M na 4 meseca.Kad je počelo sniženje? Samo u Tayloru ili u svim radnjama?Da znam ima li smisla da se iscimam sutra popodne ili traje već ihaj pa je sve dobro mahom razgrabljeno... -_-
mustang Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 ne znam jel skromno ili ne ali ne secam se sta sam sebi poslednje kupila i kad....to znaci sigurno nista jedno bar 3 meseca. i ovo malo stvari sto imam mi je mnogo. a u dnevnoj sobi stoji samo moj sto sa laptopom. nemam nista drugo. ali znam sta cu sebe da castim :))) naocarima za sunce kada nadjem odgovarajuci model. ....marku znam.....mmmmmm :))) ove sto nosim vec su im se stakla otrcala a vala i nosim ih vec pet godina sigurno.
nbg4ever Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Kad je počelo sniženje? Samo u Tayloru ili u svim radnjama?Da znam ima li smisla da se iscimam sutra popodne ili traje već ihaj pa je sve dobro mahom razgrabljeno... -_-Do skoro su imali 20%. Ovo je "konacni" do kraja aprila i zatvaranja Merkatora. Ima i u Aveniji 40%, ali to vec traje neko vreme. Otisao bih, al mi bas nista ne treba :(
Töölönlahti Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Znam bre da je u Intersportu pre nekoliko (više od dve sigurno) nedelja sve bez preteranog objašnjenja mnogo pojeftinilo, ali u druge radnje nešto nisam ulazio.Overiću popodne svakako, ispostavilo se da imam vremena kako god okreneš. :)
Recommended Posts