Frank Pembleton Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Ja sam u jednoj firmi imao slicnu i ova mreza na ledjnom naslonu je brzo otisla cao...
*edited by mod Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 @Lynn nekako su mi druga i treca primesa malo kontradiktorne :-P
Lynn Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Ja sam u jednoj firmi imao slicnu i ova mreza na ledjnom naslonu je brzo otisla cao...Imam verziju sa slojem memo pene i meblom. 4.5 god intenzivnog sedenja bez ostecenja (osim zaprljanosti koja se pak brzo resi)@Lynn nekako su mi druga i treca primesa malo kontradiktorne :-PA meni pak savrseno logicne :D
*edited by mod Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Pa taj koji ju je rabio se ne bi slozio sa tobom :PAli priznajem da deluje bolje od onih standardnih :)
Lynn Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Pa taj koji ju je rabio se ne bi slozio sa tobom :PBi bi, ne pričam ja napamet. It's been mine from day one :D
assück Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 nisam znao da si hipster postaoel ides redovno u KC Grad?
Dr Arslanagić Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 samo par puta do sada, bio zadnji put na nekom festivalu feminističkih bendova :( al zato volem dobru limunanu patike su hit, udobne i koštau 1500 dinari... beat that.
assück Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 samo par puta do sada, bio zadnji put na nekom festivalu feminističkih bendova :( al zato volem dobru limunanu patike su hit, udobne i koštau 1500 dinari... beat that.validno, ali...i fear the worst is yet to come
Dr Arslanagić Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) nije isključeno... ako ikad budem imao puno para.EDITradiću uskoro neke majce JUGOPLASTIKA SPLIT, žute sa crnim slovima i grbom, očekujem da naručiš barem jednu. Edited April 6, 2012 by Arbeitmann
assück Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 nije isključeno... ako ikad budem imao puno para.EDITradiću uskoro neke majce JUGOPLASTIKA SPLIT, žute sa crnim slovima i grbom, očekujem da naručiš barem jednu. siri se kolekcija majica u kojima ne smem da izadjem napolje!
Recommended Posts