dig_chohano Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 (edited) da se revansiram za modnu kritiku i uslugu ucinjenu - poslacu ti moje, toliko su ubobne i meke da se prilagode od 39 do 45Do jaja, plus dlakava mi stopala apsorbuju nasrtaje male obuće. Ponosnito ću piti u njima meš briselskim hipsterima (koji će, kao i uvek, smrtno ljubomorisati na moju obuću). Edited March 25, 2012 by dig_chohano
Bat Bat Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Do jaja, plus dlakava mi stopala apsorbuju nasrtaje male obuće. Ponosnito ću piti u njima meš briselskim hipsterima (koji će, kao i uvek, smrtno ljubomorisati na moju obuću).ne bi se ti naigrao baleta u petoj, moj prikane...
slepa živana Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 3m šmirgl-papira P60 i 1l nitro razredjivača četvrt kvadrata mutnog stakla od 5 mm.odvalila ramove, uglavila staklo, vratila ramove, zakucala... al to je već za drugu temu :D
Töölönlahti Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Opa, kanc materijal za kućne potrebe rula... Ja danas:
Zli Gli Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Neku Nike trenerku, 60 ojra komplet. Dobra mi je al' mi sad nekako zao para, mnogo je to
Lynn Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 (edited) Steelcase think chair. Rabljena. Kad se čovek veže za stolicu, the bond is unbreakable. Edited April 5, 2012 by Lynn
Recommended Posts