March 25, 201213 yr da se revansiram za modnu kritiku i uslugu ucinjenu - poslacu ti moje, toliko su ubobne i meke da se prilagode od 39 do 45Do jaja, plus dlakava mi stopala apsorbuju nasrtaje male obuće. Ponosnito ću piti u njima meš briselskim hipsterima (koji će, kao i uvek, smrtno ljubomorisati na moju obuću). Edited March 25, 201213 yr by dig_chohano
March 26, 201213 yr Do jaja, plus dlakava mi stopala apsorbuju nasrtaje male obuće. Ponosnito ću piti u njima meš briselskim hipsterima (koji će, kao i uvek, smrtno ljubomorisati na moju obuću).ne bi se ti naigrao baleta u petoj, moj prikane...
March 28, 201213 yr 3m šmirgl-papira P60 i 1l nitro razredjivača četvrt kvadrata mutnog stakla od 5 mm.odvalila ramove, uglavila staklo, vratila ramove, zakucala... al to je već za drugu temu :D
March 29, 201213 yr Neku Nike trenerku, 60 ojra komplet. Dobra mi je al' mi sad nekako zao para, mnogo je to
April 5, 201213 yr Steelcase think chair. Rabljena. Kad se čovek veže za stolicu, the bond is unbreakable. Edited April 5, 201213 yr by Lynn