Pixie Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Hm, a meni bas kais bio kul, nekako mi je bas on ublazavao utisak kancelarijske mode.
vin Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 meni valjda neobicna kombinacija sportsko i elegantno, mada sto da ne. je l' to to kad kazu- sportska elegancija? nego, kakve cipele/tasnu si mislila?
sherman Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) bliži se plovidba sta ti ovo? gumeni camac? Piksi lepa ti je haljina. mozes i u crkvu u njoj. amin. bog te blagoslovio Edited March 22, 2012 by sherman
Pixie Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 meni valjda neobicna kombinacija sportsko i elegantno, mada sto da ne. je l' to to kad kazu- sportska elegancija? nisam ni ja nacisto, ja sam nesto mislila da je to neka fensi trenerka i patike. al moguce da nisam u toku.evo ovde par definicija.nego, kakve cipele/tasnu si mislila?ove cipele u teget varijanti, a tasna jos nije odlucena. pasuje?
Pixie Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Piksi lepa ti je haljina. mozes i u crkvu u njoj. amin. bog te blagoslovioHvala i svako dobro junace.
vin Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 pa, moze, mada bih ja drugu boju, svetlo braon naprimer, tasna (velika, ne volim malecke), cipele, kaisic, ali ako si ti zamislila sa ovim kaisem, onda je okej teget cipela, mada me jako zanima kakva ce biti tasna!vazna je tasna, isto kao sto je vazna kuma! :D
kapetanm Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 sta ti ovo? gumeni camac? Jebote šta ti radiš kraj tog kineskog mosta? Ja bih ubio za takvu lokaciju. Tehnologija bato:
*edited by mod Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 E kapetane ako sa ovom slikom nisi objasnio sta si pazario :D
Pixie Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 pa, moze, mada bih ja drugu boju, svetlo braon naprimer, tasna (velika, ne volim malecke), cipele, kaisic, ali ako si ti zamislila sa ovim kaisem, onda je okej teget cipela, mada me jako zanima kakva ce biti tasna!vazna je tasna, isto kao sto je vazna kuma! :Dznas sta, svetlo braon-teget i nije tako grozomorna ideja, obzirom da sam (bez nekog povoda) nedavno kupila ovu tasnu. javljam sta sam iskombinovala kad se odlucim. vin, hvala na sugestijama!
Lancia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Sta mislite, je l' ok ovo za kumovanje na vencanju u opstini?daj bre Pixie, ja imam na koferu ovakav kais i obuci nesto atraktivnije, kakva je to kuma ako nije seksi.
Pixie Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 daj bre Pixie, ja imam na koferu ovakav kais i obuci nesto atraktivnije, kakva je to kuma ako nije seksi.E Lancia, bas si pravi drug.
Lancia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 E Lancia, bas si pravi drug. samo se ti smej, dok budes zanosno obijala kukovima crkvene klupe u nekoj seksi aljini, setices se mojih mudrih reci.
Aleksija Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 super su cipelice i tasna, pixie.nego, iako sam zestoki pristalica minimalizma, mozda bih na tvom mestu ipak razmislila o necemu za nijansu manje svedenom. moze i ovo, al eto samo predlog.no da se ogradim, nikako ne mislim na neku vulgarnu i egzibicionisticku varijantu kakvu bi mozda implicirao cenjeni kolega lancia.
Recommended Posts