Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
Kakav je odnos kvalitet/cena tamosnjih pasteta, cajne kobasice i paradajza u odnosu na ovdasnje?Google mi ne vraca dovoljno informacija iz prve ruke.
Mislim da je najbolje da se to ponese, ko zna da li to tamo ima. Zapad je to, jedu sve neke brokolije, sta ti ja znam.
Posted
Lancia, sjajno izgleda. Cestitam i u zdravlju poceo bizmis :)Ja se u novom iznajmljenom stanu (samo) ovako ponovih:181822_Set-Royal-Oak-gross-6-Stuehle_xxl.jpg*bez propratne dekoracije
bombonica :)
Posted
Kakav je odnos kvalitet/cena tamosnjih pasteta, cajne kobasice i paradajza u odnosu na ovdasnje?Google mi ne vraca dovoljno informacija iz prve ruke.
cuo sam da mestani umeju da te gadjaju tabletom ako imas nokiu6030 i jedes paradajz i cajnu kobajnu :unsure:
Posted
Sve je gratis, i to kvalitetnije nego ovde.
Posted
Lancia je stvarno sisa ako ne pozove forumase na useljenje. Od jedno 10 dana.
mnogo vas ima, bre. prodao sam gajbu i trazim sad nesto vece.
Posted
Mislim da je najbolje da se to ponese, ko zna da li to tamo ima. Zapad je to, jedu sve neke brokolije, sta ti ja znam.
+1
Posted
cuo sam da mestani umeju da te gadjaju tabletom ako imas nokiu6030 i jedes paradajz i cajnu kobajnu :unsure:
Za Nokiu 6030 se ide 15 dana na mardelj.
Posted

odo ja brzo do Telenora po neki paket i neki android za dinar

Posted
odo ja brzo do Telenora po neki paket i neki android za dinar
E, tako..........
Posted
ildrgw.jpg
taman terasa da dovedes nekog mladog vladu georgieva i sve ko u herceg novi :s_dj: cestitam :)
Posted
Tek kad se ovo ukuca na google images postaje jasno koliko je tebi dobro... Cestitke, u zdravlju je koristio i jos bolju kupio.
arna3.jpgVidi ovo! Dolazim!!!
Posted (edited)

upravo stigo novi iPad 3jes da nije za mene nego poklon za lepsu polovinu

Edited by kepa
Posted

Sta mislite, je l' ok ovo za kumovanje na vencanju u opstini?

post-249-13324479648926.jpg

Posted

naravno da jeste, jedino mi taj kais smeta, ja bih drugi stavila.