March 14, 201213 yr Kakav je odnos kvalitet/cena tamosnjih pasteta, cajne kobasice i paradajza u odnosu na ovdasnje?Google mi ne vraca dovoljno informacija iz prve ruke.Mislim da je najbolje da se to ponese, ko zna da li to tamo ima. Zapad je to, jedu sve neke brokolije, sta ti ja znam.
March 14, 201213 yr Lancia, sjajno izgleda. Cestitam i u zdravlju poceo bizmis :)Ja se u novom iznajmljenom stanu (samo) ovako ponovih:*bez propratne dekoracije bombonica :)
March 14, 201213 yr Kakav je odnos kvalitet/cena tamosnjih pasteta, cajne kobasice i paradajza u odnosu na ovdasnje?Google mi ne vraca dovoljno informacija iz prve ruke.cuo sam da mestani umeju da te gadjaju tabletom ako imas nokiu6030 i jedes paradajz i cajnu kobajnu
March 14, 201213 yr Kakav je odnos kvalitet/cena tamosnjih pasteta, cajne kobasice i paradajza u odnosu na ovdasnje?Google mi ne vraca dovoljno informacija iz prve ruke.Sve je gratis, i to kvalitetnije nego ovde.
March 14, 201213 yr Lancia je stvarno sisa ako ne pozove forumase na useljenje. Od jedno 10 dana.mnogo vas ima, bre. prodao sam gajbu i trazim sad nesto vece.
March 14, 201213 yr Mislim da je najbolje da se to ponese, ko zna da li to tamo ima. Zapad je to, jedu sve neke brokolije, sta ti ja znam.+1
March 14, 201213 yr cuo sam da mestani umeju da te gadjaju tabletom ako imas nokiu6030 i jedes paradajz i cajnu kobajnu Za Nokiu 6030 se ide 15 dana na mardelj.
March 14, 201213 yr taman terasa da dovedes nekog mladog vladu georgieva i sve ko u herceg novi cestitam :)
March 14, 201213 yr Tek kad se ovo ukuca na google images postaje jasno koliko je tebi dobro... Cestitke, u zdravlju je koristio i jos bolju kupio. Vidi ovo! Dolazim!!!
March 22, 201213 yr upravo stigo novi iPad 3jes da nije za mene nego poklon za lepsu polovinu Edited March 22, 201213 yr by kepa