March 14, 201213 yr ovo dvoje golisavih su pravi nemcovi, vidi im se po pogledu.stvarno ti nije lako, lancia :(sto je jos gore, mislim da je ovo desno musko :(
March 14, 201213 yr Prvo se počinje sa zidanjem garaže. Potom se na garaži podiže sprat za "funkcionalan apartman idealan za odmor parovima bez dece". U dvorištu se postavi par stolova, da bi gosti apartmana doručkovali i pili kafu na suncu, ali što ograničavati na njih, nisu prolaznici buđavi a i umeju lepo da plate. Potom se na spoljni zid postavi stalak od žice za lopte, mišiće, maske i disalice, pištolje na vodu i ostale plažne zanimacije. To, naravno, ne ide bez frižidera za soci i sandučara za sladolede. Kad sve to lepo krene, nađe se one man bend iz Doboja koji na klavijaturi ima farbe i za nije htjela repertoar i za pravo zezanje. Sad si mu sve razradio, došao čovek na gotovo.
March 14, 201213 yr A gde baca đubre ispred kuće i suši donji veš?Kurčev si mi ti dizajner. Vidi sliku: štrik na kameni zid, đubre u grm iza zida.
March 14, 201213 yr Lancia, sjajno izgleda. Cestitam i u zdravlju poceo bizmis :)Ja se u novom iznajmljenom stanu (samo) ovako ponovih:*bez propratne dekoracije
March 14, 201213 yr Imamo li nekoga u Fuerteventura - playa sotavento?Trebalo bi tamo da idem na letovanje ove godine...
March 14, 201213 yr Imamo li nekoga u Fuerteventura - playa sotavento?Trebalo bi tamo da idem na letovanje ove godine...Kakva slučajnost!I ja tamo planiram...
March 14, 201213 yr Kakav je odnos kvalitet/cena tamosnjih pasteta, cajne kobasice i paradajza u odnosu na ovdasnje?Google mi ne vraca dovoljno informacija iz prve ruke.