Pera Zeka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) ja nisam, podrzavam te..red je da makar malo obradujes sebe.. Edited March 8, 2012 by Pera Zeka
Frank Pembleton Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) oho. platio narkoman, pa si se otvorio :) javi utiske o masini za pranje sudova, ja planiram da pazarim jednu uskoro... Platio platio i izljubili smo se "ko braca"...Mada jos mi duguje...Jao to je bio horor zajebancija sa dimenzijama...Zena htela se rokne, sad cekamo majstora za prikljucenje, tj komsiju cekamo a to je uvek zajeb ja sam uvek da posteno platim majstore, ali komsija se navrzo: "sto bre da placas ja cu to da ti uradim...." Edited March 8, 2012 by Frank Pembleton
Mil@n Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dok smo kod sluški, ja sam skoro uzeo (iz svoje radnje :D):Slušalice su 3500, ali zvuk je perverzno dobar, mekani jastučići izolacija takođe odlična, 5++. Kontam da je ovaj senhajzer jedno 3x skuplji. :)
Töölönlahti Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Pa piše vam na njima sve...http://www.player.rs/product.php?ID=756
Recommended Posts