Mil@n Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ja uzo ove. Svidžaju mi se, a naći normalne patike u ova vremena teško je skoro ko i naći normalnu curu. :D
henrik larsson Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 naći normalne patike u ova vremena teško je skoro ko i naći normalnu curu. :DJbg :( šetaj ove dok te ne usere da zabodeš neke.
Аврам Гојић Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Časopis Borbeni avioni + maketa Me 109 za 150 din. Džabe...heh da, zovem ortaka u Jagodinu, sta radis, nista, kaze "igram se avionom, prodaje se sa casopisom za 150 din".
ivy Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 i ja uzela ove ..u Nsu su 4990din..,,muški,, model al su kul i jedine su mi se svidele..ustvari bilo još možda tri modela koji su mi se svideli,od svih patika u gradu ali ili nema broja ili su najskuplje u radnji <_<
morgana Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 i ja uzela ove ..u Nsu su 4990din..,,muški,, model al su kul i jedine su mi se svidele..ustvari bilo još možda tri modela koji su mi se svideli,od svih patika u gradu ali ili nema broja ili su najskuplje u radnji <_<nah, ne postoje muski modeli no samo oni kojih nema br manjeg od 40super su patike :)
Takeshi Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 i ja uzela ove ..u Nsu su 4990din..,,muški,, model al su kul i jedine su mi se svidele..ustvari bilo još možda tri modela koji su mi se svideli,od svih patika u gradu ali ili nema broja ili su najskuplje u radnji <_<nije lose, prodao sam dva para za nekoliko dana, od sutra prelazim na mlm herbalife.
Mil@n Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ... je l' ti bar sa curom uspelo?Nije još, sad kada kupim patike bacam se u akciju!
assück Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja uzo ove. Svidžaju mi se, a naći normalne patike u ova vremena teško je skoro ko i naći normalnu curu. :Dopasne tique!
Alphons Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Gde ? Ja vidim samo komentar onog lika što nosi helanke
ivy Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 nah, ne postoje muski modeli no samo oni kojih nema br manjeg od 40super su patike :)pa to ti kažem..i ovo je 40i2/3 ..a prošle godine sam kupila cipele iz ,,dečije,, kolekcije..kuda ovaj svet ide?
assück Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Gde ? Ja vidim samo komentar onog lika što nosi helanke you make it sound like it's a bad thing
dig_chohano Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dokurčilo mi da se jebem sa instalacijom navigacije na mobilni.
Recommended Posts