pbg12345 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 adidas outlet, sc banjica, 4800.Hvala.Kupio i ja jedne danas
sailorman Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Kupila ovakve (skoro iste), trebalo mi za vezbanje, ali su mi mnogo lepe i mislim da cu ih nositi i za nevezbanje. Bar kad idem po bakaluk, ako nista drugo.
sherman Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) realno, posto stalno kukas da si se ugojila, ovo trenutno na tebi stoji kao helanke.a to je, kako drustveno neprihvatljivo, tako i nakaradno.prodavacice bakaluka ce biti skandalizovane Edited March 2, 2012 by sherman
sailorman Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 realno, posto stalno kukas da si se ugojila, ovo trenutno na tebi stoji kao helanke.a to je, kako drustveno neprihvatljivo, tako i nakaradno.prodavacice bakaluka ce biti skandalizovaneFYI smrsala sam 2kg, ne pratis (uglavnom su mi se smanjile sise, o sudbo kleta) A ovo mi ne stoji kao helanke, bas sam gengsta -_-
maheem Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 što ovo nema na sniženju? <_< HA! dve plave pump lepotice su našle svoj dom samo još da upertlam svetlije pertle...
maheem Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) snižene na 7500 u http://www.sportvision.rs/index.aspx?pageno=39 Edited March 5, 2012 by maheem
ToniAdams Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ce se vala ponovim ako nadjem u begisu, pa nek kazu da kopiram makseema <_<
maheem Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ako ako, ja ću te prvi zajebavati ne mogu da verujem da sam kupio nebele patike
Recommended Posts