Lancia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 kupio kosulju desiguala, pa mi sve zao da je skinem.
Lancia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 daj slike :)moze i bez kosulje cekaj do maja nestrpljivce.
Yoyogi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 kupio kosulju desiguala, pa mi sve zao da je skinem.Super ti je avatar.Na to misle nashi shoderashi i pevaju "Na morskome plavom zalu, gde carlija vetric mio, devojku sam bajnu snio, oh kako sam srecan bio".Kad im das shut u doope, otvore ochi i odjenom su ovde a devojka bajna je njihova stara dobra lopata..Od njihovog shodera do tvog zala nema drugog puta osim Foruma kao opijata.
dig_chohano Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Mene uvek oteraju sa plaže, jer se odma latim lopate i krenem da kipujem besplatni šoder u gepek svoje Zastave 128.
radisa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Mene uvek oteraju sa plaže, jer se odma latim lopate i krenem da kipujem besplatni šoder u gepek svoje Zastave 128.A ja mislio da te teraju jer si besprekorno tetoviran... I levoruk... <_<
Lancia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Mene uvek oteraju sa plaže, jer se odma latim lopate i krenem da kipujem besplatni šoder u gepek svoje Zastave 128.da imas desigual kosulju, niko ne bi smeo da te pipne.
dig_chohano Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Umal kupih jednu prošle godine, al mi je bila odveć nežna.
Recommended Posts