Yoyogi Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Kakva romantika te spopala, besprekorna društva je potiskuju gurajući hobotnice u dupe. Ti nisi pravi japanac :(I, sta si pazario ovih dana?Nemoj da ti onaj moj salje jos jedan tovar u FAPu.
henrik larsson Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Je l praziluk za levoruke? Kako funkcioniše ako nije? Besprekorno? Je l mu softver kompatibilan sa zidnim satovima poslednje generacije?Jbg, mnogo pitanja, znam, ali čovek mora biti siguran šta kupuje u ovo doba škarta.
dig_chohano Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Praziluk je prilagođen za obe ruke i sve otvore. Preporučljivo ga je koristiti kao blokadu za prethodno ubačenu hobotnicu ili nekog drugog mekušca/dupljara, mada i samostalno funkcioniše besprekorno. Perca se mogu iskoristiti da pokazuju vreme u Lahoreu. Naravno, to ne funkcioniše u zadnjicama šoderaša.
Yoyogi Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Praziluk je prilagođen za obe ruke i sve otvore. Preporučljivo ga je koristiti kao blokadu za prethodno ubačenu hobotnicu ili nekog drugog mekušca/dupljara, mada i samostalno funkcioniše besprekorno. Perca se mogu iskoristiti da pokazuju vreme u Lahoreu. Naravno, to ne funkcioniše u zadnjicama šoderaša.Ma yebo vas ja, ima da odem i da kupim, za cenu te lampe, lemuzinu na otpadu pa da se provozam sa laktom kroz prozor (koji ne moze da se zatvori).Nisam ja dzabe isho u inostrantsvo.
henrik larsson Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Laktom leve ili desne ruke? Ako je leve, da te odmah stavimo u posebno odeljenje da ispravimo tu ružnu i štetnu anomaliju, da te ne zajebavaju ostali šoderaši. Opusti se, to funkcioniše besprekorno.
Yoyogi Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Laktom leve ili desne ruke? Ako je leve, da te odmah stavimo u posebno odeljenje da ispravimo tu ružnu i štetnu anomaliju, da te ne zajebavaju ostali šoderaši. Opusti se, to funkcioniše besprekorno.Ako moze, stavite me kod Dr Tomislava Nikolica. Sace on da zajashe, dajte mi neku preporuku, vi koji ste vec takvi i tu i na koje on racuna.Bojim se, nema vas dovoljno i da cu morati da idem da skupljam potpise po ulicama.Kazite mu za onaj tovar shodera. Zna Tomislav sta je shoder, zna on na koga rachuna.
henrik larsson Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Bojim se, nema vas dovoljno i da cu morati da idem da skupljam potpise po ulicama.Ne vredi, ne možeš tako kljakav i levoruk. Od takvih Japanci prave šoder, koji ne funkcioniše baš besprekorno, pa ga uglavnom izvoze u Kinu.
dig_chohano Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Svidja mi se japanski način razmišljanja, besprekorno je prepoznat kvalitet Tomislava Nikolića i unapred mu je dodeljena titula doktora. Praziluk connection, garant.
Parsons Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) ... Edited February 20, 2012 by Parsons
Frank Pembleton Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 170 ojra.Uhhhh dosta ali tripujem da bih i ja poklekao...nekad....
Töölönlahti Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) gde i posto kosta?Setio sam se danas u SportVisionu da me je neko pitao za ovo, pa da prijavim da su sada 5 soma, ali nema svih brojeva, pitao sam radi ćaleta, 45 npr. nicht na lageru...edit:knjf Edited February 20, 2012 by Oxymoron
Kampokei Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 nicht na lageru...edit:knjf Bice od tebe sjajan IT administrator Deutsche Bahna :D
Recommended Posts