Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Ništa bolje od slučajnih kupovina. Pored prodavnice u kojoj kupujem leba neka džinovska radnja, reko aj da svratim da vidim šta ima, rasprodaje su, valja se, jel. Sine. Dva para hlača (Superdry i multidžepne Hilfiger) sa 70% popusta. Od sad samo sa hlebom idem po radnjama.

Posted
Ništa bolje od slučajnih kupovina. Pored prodavnice u kojoj kupujem leba neka džinovska radnja, reko aj da svratim da vidim šta ima, rasprodaje su, valja se, jel. Sine. Dva para hlača (Superdry i multidžepne Hilfiger) sa 70% popusta. Od sad samo sa hlebom idem po radnjama.
bre, ovaj Superdry ima dobrih cipela i jakni. jel ide i to na popust?¿
Posted

Ide, al ne dovoljno, bar što se cipela tiče, lepe jesu, al previše para za relativno bulja izradu. Jbg, piše Japan, al nije to besprekorno :(

Posted (edited)

gde cu ja s tobom, hipsteru :)evo sad mi kaze skvo da nemam pojma :(

Edited by Lancia
Posted

Kakav hipsterluk te spopao, Stiven Sigal bi nosio ovo.

Posted

jeste, bas bi on provlacio te pertlice. mozda cak noris.

Posted

Viš da ima šlic, za hitne akcije.

Posted

predajem se. moracu na kurs kod tebe. placam u pivu (?¿)

Posted

Uzeo neku sulju u Tom Tailoru, al mi se sad ne svidja <_< Sutra idem da je menjam. Jel ne prave problem kada je u pitanju 70% off, poslednji primerak, itd?

Posted (edited)

za menetzr.jpgza gospojutz1e.jpg

Edited by assück
Posted

vi ko svapski parovi upareni po bojama po frau izboru. ima ih gomila ovde, pa kad jos obuku isti unisex model...samo ih cujes kako cvrkucu 'ja mein shatzie' :)

Posted

pa, nije bas. u nasoj maloj komuni samo ja nosim bele carape na sandale