Lancia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 mislis da je Radisa...ne, ipak ne mogu da zamislim.
Indy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 brand spanking new... Sad ga dotero. Sad samo jos da ne izginem sanjim :lala:
Indy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Kako to slatko izgleda na smajliju. Ovaj moj bajs je jedno 2 metra visok, ako odatle roknem, strugace me s asfalta. A danas sam se uverio u onu izreku o tome da se voznja bicikla ne zaboravlja (ima sasvim moguce 30 godina od kako sam poslednji put seo na isti... i, opa, voza!)
nbg4ever Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Lepo, lepo. Aj sad kaci ture kuda vozis, kao za Nike+ (one sto si obrisao, namcoru)
Valk Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ako odatle roknem, strugace me s asfalta.ih, pored onolikih ajkula, paučića i taipana ti da zagineš sa bajsa. nemo' se brukaš.
Indy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (one sto si obrisao, namcoru)Kriva je rajka (lepo sam molio da mi se ne podsmeva za penzionerski rezultat, ali ona nije mogla da odoli). <_< (Zezam se, to je stradalo kao kolateralna steta neke sasvim nevezane forumske svadje).
nbg4ever Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ih, pored onolikih ajkula, paučića i taipana ti da zagineš sa bajsa. nemo' se brukaš.Dobro, mozda ga pojuri dingo :D
Indy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dobro, mozda ga pojuri dingo :DNadam se da to nece, a ovo sigurno hoce. (Odgledajte, zabavno je, a i naucno)http://www.youtube.com/watch?v=9wHreVKgOT4
pt 2.0 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 poslednje: ogledalo za torbu koje se otvara, pa je u njemu jedno uveličavajuće (x3). nikad nisam imala ogledalce za torbu, sem u okviru neke šminke.
Dr Arslanagić Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 treba mi za posao <_< i kravatulook I'm trying to achieve>
3opge Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 look I'm trying to achieve>upravnik cirkusa - Daltonista?
korindjar Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 zarine cipele je ok kupiti eventualno za sahranu, za pokojnika
Recommended Posts