morgana Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) ma super su dzemperi, mnogo bolje izgledaju nego ovi od po 100 e koje vidjam :)na sajtu ima svasta i sad mi je jako tesko Edited December 3, 2011 by morgana
cmrlj Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 sivu jaknicu u softveru, mekanu, dlakavu, udobnu i divnu :)
ljuttko Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Bahatila sam se za nekoga ko nema para - nedelja na Bajloniju i 2 para carapki natkolenica, ove sive i crne. Braca Turci i firma im postaju mi vrlo omiljeni.
pt 2.0 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Majci uzeo C3.Da, htela je u ovoj boji odlična je boja. meni dali na poslu neki krem beličast, pošto sam odabrala c3 model.i nije loš telefončić, sem što se pregled mejla zbrljio
dunja Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) odlična je boja. meni dali na poslu neki krem beličast, pošto sam odabrala c3 model.i nije loš telefončić, sem što se pregled mejla zbrljioI meni je C3 poslovni, pretpostavljam da je iste te boje, i zovem ga Goldie malo mu aplikacije nisu jaca strana, recimo gmail, al fino sluzi.CowBoje, jel to tvoja slika? meni ovaj sahovski stocic zapao za oko, al kapiram da je predmet kupovine bio fotic Edited December 11, 2011 by Quince
jms_uk Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 odlična je boja. meni dali na poslu neki krem beličast, pošto sam odabrala c3 model.i nije loš telefončić, sem što se pregled mejla zbrljio I meni je C3 poslovni, pretpostavljam da je iste te boje, i zovem ga Goldie malo mu aplikacije nisu jaca strana, recimo gmail, al fino sluzi.Svidja joj se :) Cak ima i neke naocare za citanje koje su iste boje :DPosto nije bas napredni korisnik, mislim da to sto mail app brljavi nece biti preveliki problem.Inace, nadjen za £39.99, SIM-free, Phones4U.
belch Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 našla u tvrdom povezu, u knjižari delfi. plus neku vunenu haljinu koju merkam već mesecima al ne mogu da nađem sliku nigde na netu
kapetanm Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Na istom mestu gde i Kauboj, a plaćeno robom:i ovo
Recommended Posts