December 3, 201113 yr ma super su dzemperi, mnogo bolje izgledaju nego ovi od po 100 e koje vidjam :)na sajtu ima svasta i sad mi je jako tesko Edited December 3, 201113 yr by morgana
December 4, 201113 yr Bahatila sam se za nekoga ko nema para - nedelja na Bajloniju i 2 para carapki natkolenica, ove sive i crne. Braca Turci i firma im postaju mi vrlo omiljeni.
December 8, 201113 yr Majci uzeo C3.Da, htela je u ovoj boji odlična je boja. meni dali na poslu neki krem beličast, pošto sam odabrala c3 model.i nije loš telefončić, sem što se pregled mejla zbrljio
December 11, 201113 yr odlična je boja. meni dali na poslu neki krem beličast, pošto sam odabrala c3 model.i nije loš telefončić, sem što se pregled mejla zbrljioI meni je C3 poslovni, pretpostavljam da je iste te boje, i zovem ga Goldie malo mu aplikacije nisu jaca strana, recimo gmail, al fino sluzi.CowBoje, jel to tvoja slika? meni ovaj sahovski stocic zapao za oko, al kapiram da je predmet kupovine bio fotic Edited December 11, 201113 yr by Quince
December 11, 201113 yr odlična je boja. meni dali na poslu neki krem beličast, pošto sam odabrala c3 model.i nije loš telefončić, sem što se pregled mejla zbrljio I meni je C3 poslovni, pretpostavljam da je iste te boje, i zovem ga Goldie malo mu aplikacije nisu jaca strana, recimo gmail, al fino sluzi.Svidja joj se :) Cak ima i neke naocare za citanje koje su iste boje :DPosto nije bas napredni korisnik, mislim da to sto mail app brljavi nece biti preveliki problem.Inace, nadjen za £39.99, SIM-free, Phones4U.
December 12, 201113 yr našla u tvrdom povezu, u knjižari delfi. plus neku vunenu haljinu koju merkam već mesecima al ne mogu da nađem sliku nigde na netu