assück Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ja kupio donji deo neke debele Nike trenerke, ali jos nisam platio tih 20 ojra i pitanje je kad cu...reci lepo ukrao sam...
Milogled Bluff Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ne secam se kad sam nesto kupila...+1Ne kupujem novi odevni ili obuvni predmet pre nego mi se stari pocepa
Moća Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Igrom slucaja, za ovu izvikanu marku imam 80% popusta te se zato za njih odlucih posle 5 minuta razgledanja po sajtu (jedino im ta outdoors linija valja, ostalo je dizajnirano za slepe i slabovide zapadnoevropske penzose)Ima li tog popusta za forumase? :D
Hamlet Strašni Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Kako bih se zeznuo da sam se ustekao za 10 evra i kupio verziju za kindl. Ziveo nam bukdepozitori 100 godina!
Hamlet Strašni Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Salju. Doduse, ja imam registrovan od ranije nalog sa kreditnom karticom.
halloween Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Odavde se bolje vide. Presudno je uticalo to što imaju broj 38 1/2 i udobne su.
InvisibleLight Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 dzemperi by KHUJO i SUPERDRY i jakna od prvog. dva proizvodjaca, totalno otkrovenje za mene.
InvisibleLight Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 a gdje to ima? u bgd?superdry ima u radnjama beosporta -po bgdu a imaju radnju cak i u ns merkatorukhujo nema u srbiji koliko vidimsad se registrovala na sajtu beosporta, moze se narucivati online i obavim sve, stavim artikal (majicu kratkih rukava) u korpu i do poslednjeg momenta, dakle placanja, nigde te ne pitaju velicinu moji djemposi - pravi zimski, zima moze da pocne::jankica je khujo al mi se ne da traziti sad. kom se svidezemprei i jakna bi.
morgana Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) ajme, kakvi su dzemperi :oposjedovala bih obakolko su?edit, vrlo slican je na sajtu oko 9000 dinbas sam sad probala 1 sa pletenicama i kapuljacom, ali na kopcanje (kao djubretarac, ne znam kako se to zove) al kontam da mozda sacekam jos 15ak dana i kupim ga na snizenju Edited December 3, 2011 by morgana
InvisibleLight Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) ajme, kakvi su dzemperi :oposjedovala bih obakolko je?bas sam sad probala 1 sa pletenicama i kapuljacom, ali na kopcanje (kao djubretarac, ne znam kako se to zove) al kontam da mozda sacekam jos 15ak dana i kupim ga na snizenjupreskupi su, 150e each. al je jakna iste te cene. idi im na sajt, ima i lepsih (luksuznijih), s krznenenim kapuljacicama :)ne bi nikad dala te pare da mi nisu bas pale s neba pa sam resila da ih tako i potrosimsvakako je pametnije kupiti na snizenju al tamo gde sam bila krecu tek posle bozica a tad necu biti tamops. ovaj je 8500 na snizenju je, na sajtu beosportamozes naruciti online ako si spremna da se kockas za velicinu, imas 1/3 sanse da potrefe i posalju ti tvoju :D Edited December 3, 2011 by InvisibleLight
Recommended Posts