Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

thumb_450_motorola-droid-pro-1-300x293.jpg
valja li?želim da moj sledeći fontele bude opet motorola :wub: na temu:pazario polovnjaču ka novu za 3500dinara :lol:
veri najs. cak se ni ne primecuje da je desigual.
Da, to cesto ispadne plus kod njihovih modela. Iako mi je Desigual kao brend jako drag.

Nisam ni znao da mi ovo treba dok nisam seo i probao:1316605285_104962254_1----QUATTROMED-III-3.jpglinkjbekevu kako opusta&relaksira, kazu i da leci (ima kamenje zada+grejache u loptama za masazu)btw, naleteh na netu i na ovo:http://www.youtube.com/watch?v=1u9KGtI9JDk&feature=related... odavno nepristojniju napravu nisam video

Edited by CowBoy

ahahaha ja tu elektricnu kravu za vezbanje isprobavala, nije cak ni zabavna, glupava je kao sto izgleda :D

Edited by cmrlj

12122_blk.jpgkisa, sneg i bljuzga ne mogu mi nista :)
Moje posle 5 godina poginule, krenule negde da propuštaju vodu. Naručih sad zamenu:091164-57106.png
pazario polovnjaču ka novu za 3500dinara :lol:
'De si bre našao nf za 3500? Je l' ima još?
Moje posle 5 godina poginule, krenule negde da propuštaju vodu. Naručih sad zamenu:091164-57106.png
c_big10143542.jpgthe best. buy. ever.

@copkillah: može biti al ove digove su mnogo ljepše. i od timberlanda. vidi ti taj špic što je ozbiljno lijep. i boje su brutalne :D@gotivac: ima, ima. prodajem tu istu jer su mi rukavi kratki :(rukavi: 58cmdužina jakne: 85cm

super su
Čudite me, bar bi u pečalbi trebalo da znate i za drugo sem tih izvikanih marki
Igrom slucaja, za ovu izvikanu marku imam 80% popusta te se zato za njih odlucih posle 5 minuta razgledanja po sajtu (jedino im ta outdoors linija valja, ostalo je dizajnirano za slepe i slabovide zapadnoevropske penzose)

pa za lepa stopala, lepe cipele :)

HmmmReportovao sam vas po vise osnova.

ne secam se kad sam nesto kupila...

Ja kupio donji deo neke debele Nike trenerke, ali jos nisam platio tih 20 ojra i pitanje je kad cu...