Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
thumb_450_motorola-droid-pro-1-300x293.jpg
valja li?želim da moj sledeći fontele bude opet motorola :wub: na temu:pazario polovnjaču ka novu za 3500dinara :lol:
Posted
veri najs. cak se ni ne primecuje da je desigual.
Da, to cesto ispadne plus kod njihovih modela. Iako mi je Desigual kao brend jako drag.
Posted (edited)

ahahaha ja tu elektricnu kravu za vezbanje isprobavala, nije cak ni zabavna, glupava je kao sto izgleda :D

Edited by cmrlj
Posted
12122_blk.jpgkisa, sneg i bljuzga ne mogu mi nista :)
Moje posle 5 godina poginule, krenule negde da propuštaju vodu. Naručih sad zamenu:091164-57106.png
Posted
pazario polovnjaču ka novu za 3500dinara :lol:
'De si bre našao nf za 3500? Je l' ima još?
Posted
Moje posle 5 godina poginule, krenule negde da propuštaju vodu. Naručih sad zamenu:091164-57106.png
c_big10143542.jpgthe best. buy. ever.
Posted

@copkillah: može biti al ove digove su mnogo ljepše. i od timberlanda. vidi ti taj špic što je ozbiljno lijep. i boje su brutalne :D@gotivac: ima, ima. prodajem tu istu jer su mi rukavi kratki :(rukavi: 58cmdužina jakne: 85cm

Posted
super su
Posted
Posted
Čudite me, bar bi u pečalbi trebalo da znate i za drugo sem tih izvikanih marki
Igrom slucaja, za ovu izvikanu marku imam 80% popusta te se zato za njih odlucih posle 5 minuta razgledanja po sajtu (jedino im ta outdoors linija valja, ostalo je dizajnirano za slepe i slabovide zapadnoevropske penzose)
Posted

Ja kupio donji deo neke debele Nike trenerke, ali jos nisam platio tih 20 ojra i pitanje je kad cu...