Valk Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 sad prikači komp na njega i viči nam kako se vidimo :)
uliks Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 hipić, i meni se mnogo sviđa, ali nisam stigla da ti kažem od ćaskanja sa cmrljom. baš je dobar.
Dr Arslanagić Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 sad prikači komp na njega i viči nam kako se vidimo :)na TV?
Valk Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 pa da, znaš kako se nekad muška čeljad pela na krov i obrtala antenu a ženska o'zdo vikala ''dobro je... sneg... manje snega... evo slike ne pipaj!'' tako ti sad nas preko HDMI.. a, forget it <_<
Dr Arslanagić Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 pa da, znaš kako se nekad muška čeljad pela na krov i obrtala antenu a ženska o'zdo vikala ''dobro je... sneg... manje snega... evo slike ne pipaj!'' tako ti sad nas preko HDMI.. a, forget it <_<argh, društvenjak, palim se na kurblu... :( ne znam bih li umo to da izvedem, treba mi gajtan od bar pet metara a i garant bih pazario neki sa pogrešnim činčovima (činčevima?).uostalom, TV je za fusbal i filmove, a ne za kompjutere
Valk Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 i ja sam društvenjak, ne vređaj kakav si ti to čovek ako nemaš laptop i HDMI pa da lepo filmove koje kupiš na netu gledaš ko gospodin čovek na teveju?
Dr Arslanagić Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ali prebacim na USB, utaknem isti u TV i on me pita oliće puštit filma?
Кристофер Лумумбо Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 i ja sam društvenjak, ne vređaj kakav si ti to čovek ako nemaš laptop i HDMI pa da lepo filmove koje kupiš na netu gledaš ko gospodin čovek na teveju?ja kupio HDMI kabl da bi gledao filome, ali ga uopste ne koristim posto mi je zgodnije da filmove gledam na laptopu. to bas nije normalno ponasanje, jel da?
Hippie Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 fala..... bilo snizenje + sam imala gift card.. medj stotinu prstena tela sam samo njega
MaryPoppins Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Sta ti je? :( Stara Popins nikad ne bi upotrebila ovu rogobatnu rec.kakav je ovo ejdzizm u tvom postu?
assück Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 ja kupio HDMI kabl da bi gledao filome, ali ga uopste ne koristim posto mi je zgodnije da filmove gledam na laptopu. to bas nije normalno ponasanje, jel da? jebote kako islam deluje na pismenost
Caligula Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jebenti čekove Ako, trosi ... ovo vredi svakog ulozenog evra.
Dionysos Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 kakav si ti to čovek ako nemaš laptop i HDMI pa da lepo filmove koje kupiš na netu gledaš ko gospodin čovek na teveju?још боља варијанта је купити тв са длна па гледати филмове директ са рачунара
Recommended Posts