October 30, 201113 yr Da, imam specijalne gilje za sranje.Zato su i u toj boji da se ne vidi ako ugazim u rupu...
October 30, 201113 yr Da, imam specijalne gilje za sranje.Zato su i u toj boji da se ne vidi ako ugazim u rupu...je l ima i model za kad jedes spanac?
November 3, 201113 yr Kao Hale Beri u swordfish-u, lepo :)Ajd slikaj se u ovome bas me zanima kako ti stoji ;)
November 5, 201113 yr Kupila sam lepe naočare za sunce. U stvari nisam sigurna da li je to lepo, ali su mi se svidele mnogo bez obzira što imaju onaj Chanel cvetić sa cirkončićima(!) na belim držačima ušesa, a i crvene-karirane su. Ijao, samo ih gledam i sparujem sa drugim džidžama bidžama. Njami.
November 5, 201113 yr i ja malopre kupila sebi neke onako, ništa spec ali mi trebaju pa sam uzela. parfois.a u stvari sam išla da kupim drugarici poklon za rođendan (dobro i to sam ali to nisam sebi pa se ne računa za ovde). Edited November 5, 201113 yr by Valkyrie
November 5, 201113 yr šta da ti kažem... Da, taj lager mu je baš precizna mehanika... Sve u svemu, ne znam šta će to ikome u životu - ruski foto-aparat.
November 8, 201113 yr nekoliko vrsta biljnih čajeva u rinfuzi,ugl osnovnih-nana,majčina dušica,lipa,hajdučka travai sad sam se setila da sam kamilicu zaboravila..