Frank Pembleton Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Da, imam specijalne gilje za sranje.Zato su i u toj boji da se ne vidi ako ugazim u rupu...
dig_chohano Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Baš šćedoh da priupitam da mi boju definišeš.
cmrlj Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Da, imam specijalne gilje za sranje.Zato su i u toj boji da se ne vidi ako ugazim u rupu...je l ima i model za kad jedes spanac?
Frank Pembleton Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Kao Hale Beri u swordfish-u, lepo :)Ajd slikaj se u ovome bas me zanima kako ti stoji ;)
uliks Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Kupila sam lepe naočare za sunce. U stvari nisam sigurna da li je to lepo, ali su mi se svidele mnogo bez obzira što imaju onaj Chanel cvetić sa cirkončićima(!) na belim držačima ušesa, a i crvene-karirane su. Ijao, samo ih gledam i sparujem sa drugim džidžama bidžama. Njami.
Valk Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) i ja malopre kupila sebi neke onako, ništa spec ali mi trebaju pa sam uzela. parfois.a u stvari sam išla da kupim drugarici poklon za rođendan (dobro i to sam ali to nisam sebi pa se ne računa za ovde). Edited November 5, 2011 by Valkyrie
zorglub Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 šta da ti kažem... Da, taj lager mu je baš precizna mehanika... Sve u svemu, ne znam šta će to ikome u životu - ruski foto-aparat.
ivy Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 nekoliko vrsta biljnih čajeva u rinfuzi,ugl osnovnih-nana,majčina dušica,lipa,hajdučka travai sad sam se setila da sam kamilicu zaboravila..
Recommended Posts