dig_chohano Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Može kojot da utrpa bundu u Yassa šorts i obljubljuje gusku na sred Treazija, pored tvojih cipela ga niko ne bi ni primetio.
Gonzo Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 e stvarno sailor, kad i gde ćeš da prošetaš cipelaje, hoću da budem nazočan.
sailorman Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 e stvarno sailor, kad i gde ćeš da prošetaš cipelaje, hoću da budem nazočan.Gonzo, ja cipele nosim svaki drugi/treci dan. Svugde; dakle na poso i ako idem s nekim na pivo ili da jedem nesto. I uvek se osecam nekako posebno kad ih obujem @dig: Yassa sorc! @cmrlj: Imam ja super drugaricu lezbejku, trenutno nema curu, os te upoznam? :P
sailorman Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 nikad nisam nosio koznu jaknu, hocu i ja da budem deo tog djet seta i lajfstajla.Kojote, sa braon koznom jaknom mozes postati samo deo Miralemove ekipe. Jesi siguran da to zelis?
kud_genijalci Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 kupio danas polovni kožnjak u friško otvorenom sekndhend šopu u Bukevaru
Dr Arslanagić Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 kupio danas polovni kožnjak u friško otvorenom sekndhend šopu u Bukevarugde u Bulevaru? ima li futbalskih dresova?
kud_genijalci Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 pre Liona, za dresove ne znam, odmah sam se prilepio za kožnjake i polse 5 minuta se odlučio, što je verovatno glupo, ali imao sam posle obaveze u gradu
cmrlj Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 (edited) gde u Bulevaru? ima li futbalskih dresova?i jos vaznije, kamo slika? da mozemo da zvocamo utemeljeno :D Edited October 26, 2011 by cmrlj
Töölönlahti Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 That's the spirit, pics or it didn't happen.
MayDay Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 :rolf:O jebemti. Nego sad ozbiljno; ti Kojote, kao covek sa braon koznom jaknom, se usudjujes da kritikujes moje prelelepne cipele?ne mora da znaci da je taj braon koznjak obavezno tog kroja koji furaju miralem, del boj i shurda iz vruceg vetra.mozda je neka pilotska, mada ja nikad nisam bila fan koze, pa mi svejedno..koki, daj sliku!
kud_genijalci Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 u stvari, sad mi se čini da je ženska; priliči amandi lirje l' bačeno 3500 din?
Dr Arslanagić Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 jel to slovenacki KOTO?imam ja slicnu, udebelio sam se pa je vise ne nosim, ali dok sam mogao, nisam je skidao.
assück Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 jel to slovenacki KOTO?imam ja slicnu, udebelio sam se pa je vise ne nosim, ali dok sam mogao, nisam je skidao.ovo ti dodje kao dres. jebes mi sve ako ovo Cume nije nosio back in the day
sailorman Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ne mora da znaci da je taj braon koznjak obavezno tog kroja koji furaju miralem, del boj i shurda iz vruceg vetra.mozda je neka pilotska, mada ja nikad nisam bila fan koze, pa mi svejedno..koki, daj sliku!Miralem ima novu. Vidi se da se dugo niste videli.. Trazi mu sliku!
Recommended Posts