Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Image1959-300x222.jpgmoje nove. mnogo lepše izgledaju na nozi nego ovako na slici.
vr!
R6828.jpgSamo sivu.
ocu i ja!
ocu i ja!
Me 2, di i koliko? On line ili?

Meni bezveze majica, velika slova u odnosu na sliku, slika da je malo niže bila bi na stomaku a i sranje je.

majica je nekako, suvise crvena...evo da se i ja konacno zapljunem na ovom topikuumirujuceg oblika, po potrebi hrapavo i grubo a sa druge strane tako mekano i nezno, intimne i prijateljske boje a sa druge strane ipak odlucne i pretece nijanse, voli da se dira a opet i da u tisini i samoci chuchi i verno ceka, cas mokro, cas suvo, uvek spremno za upotrebu

kuhinjski+sundjer.jpg

daj shermane, sundjer bez imena je 'ko selo bez crkve'jel vileda il topstar :naughty:?

nazalost, deo mozga zaduzen za identifikaciju i eventualno raspoznavanje bilo kakvih robnih marki mi je izvadjen pre izvesnog vremena, pa ne mogu da ti odgovrim na to pitanje

nisam pazarila ovih dana, ali sam danas premijerno nosila i razlog je sto sam jedva docekala zahladjenje :)post-2432-13189704738589.jpgpolurukavice i polukapa za poluzimu cool.gif

Shermanovi sunđeri su def. topstar :DAqua_Maris_Plus_4b4c960a85a3d.jpg

Majicu kupio u soping molu u bukurestu oko 1100 din. Brend je poljski "Reserved" ne znam dal imaju onlajn soping a imaju jos mnogo majica na temu Star Warsa kojih ovamo nije bilo :(Sermane slepce vidis da sam napisao d asam uzeo sivu.

najdublje ti se izvinjavam

Izvinjenje prihvaceno ^_^

23594643-260x260-0-0_SL3335.jpg:yay:
:Hail: