Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
Image1959-300x222.jpgmoje nove. mnogo lepše izgledaju na nozi nego ovako na slici.
vr!
Posted

Meni bezveze majica, velika slova u odnosu na sliku, slika da je malo niže bila bi na stomaku a i sranje je.

Posted

majica je nekako, suvise crvena...evo da se i ja konacno zapljunem na ovom topikuumirujuceg oblika, po potrebi hrapavo i grubo a sa druge strane tako mekano i nezno, intimne i prijateljske boje a sa druge strane ipak odlucne i pretece nijanse, voli da se dira a opet i da u tisini i samoci chuchi i verno ceka, cas mokro, cas suvo, uvek spremno za upotrebu

kuhinjski+sundjer.jpg

Posted

daj shermane, sundjer bez imena je 'ko selo bez crkve'jel vileda il topstar :naughty:?

Posted

nazalost, deo mozga zaduzen za identifikaciju i eventualno raspoznavanje bilo kakvih robnih marki mi je izvadjen pre izvesnog vremena, pa ne mogu da ti odgovrim na to pitanje

Posted

nisam pazarila ovih dana, ali sam danas premijerno nosila i razlog je sto sam jedva docekala zahladjenje :)post-2432-13189704738589.jpgpolurukavice i polukapa za poluzimu cool.gif

Posted

Majicu kupio u soping molu u bukurestu oko 1100 din. Brend je poljski "Reserved" ne znam dal imaju onlajn soping a imaju jos mnogo majica na temu Star Warsa kojih ovamo nije bilo :(Sermane slepce vidis da sam napisao d asam uzeo sivu.