October 18, 201113 yr Meni bezveze majica, velika slova u odnosu na sliku, slika da je malo niže bila bi na stomaku a i sranje je.
October 18, 201113 yr majica je nekako, suvise crvena...evo da se i ja konacno zapljunem na ovom topikuumirujuceg oblika, po potrebi hrapavo i grubo a sa druge strane tako mekano i nezno, intimne i prijateljske boje a sa druge strane ipak odlucne i pretece nijanse, voli da se dira a opet i da u tisini i samoci chuchi i verno ceka, cas mokro, cas suvo, uvek spremno za upotrebu
October 18, 201113 yr nazalost, deo mozga zaduzen za identifikaciju i eventualno raspoznavanje bilo kakvih robnih marki mi je izvadjen pre izvesnog vremena, pa ne mogu da ti odgovrim na to pitanje
October 18, 201113 yr nisam pazarila ovih dana, ali sam danas premijerno nosila i razlog je sto sam jedva docekala zahladjenje :)polurukavice i polukapa za poluzimu
October 18, 201113 yr Majicu kupio u soping molu u bukurestu oko 1100 din. Brend je poljski "Reserved" ne znam dal imaju onlajn soping a imaju jos mnogo majica na temu Star Warsa kojih ovamo nije bilo :(Sermane slepce vidis da sam napisao d asam uzeo sivu.