Hippie Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 carapice od organskog pamuka + ne stezuuuuuu/no band [misim da sam jedina na svetu koja vadi lastis iz kratkih carapa]
zorglub Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 carapice od organskog pamukaKoliko su skuplje od čarapa od običnog pamuka? I koliko bolje? I kako?
Gonzo Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 taman imam prikladan šlafrok, penzija all da way!
Hippie Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Koliko su skuplje od čarapa od običnog pamuka? I koliko bolje? I kako?malo su skuplje.... a meni su mlogo bolje jer mi je koza ultra osetljiva
zorglub Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 malo su skuplje.... a meni su mlogo bolje jer mi je koza ultra osetljivaNe ironišem - ti bi bez etikete pravila razliku između čarapa od organskog i običnog pamuka? Onda si veći nobles od moje tašte, jbt.
Valk Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Prelepe su! Ja bi takve neke slične samo ženske.. moje nove. mnogo lepše izgledaju na nozi nego ovako na slici.
Recommended Posts