Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

tih par centi visine kod stepveja su super stvar, bar meni. na stranu što je lepše i spolja i iznutra gledano i što ga ja teram po lenijama, nego je sam ulazak/izlazak mnogo prirodniji. juče sam sedao u neki 'normalan' auto...ko u tenk da se uvlačim :D

kakav je to auto koji neće preko 150? :blink:
auto koji ima blokadu motoratačnije, 150 ćeš navući na autoputu na onoj nizbrdici pre smedereva.

Edited by nisam ja

auto koji ima blokadu motoratačnije, 150 ćeš navući na autoputu na onoj nizbrdici pre smedereva.
pih..sva ta nova,moderna i boring auta :fantom:
Jel kompletan metalac, mjestimično metalac ili samo fingira metal?
metal, metal, samo metal
auto koji ima blokadu motora
ima i moj blokadu, pa ide 215 :P

Edited by renne

... a, zato koristis gradski prevoz :lol:

Edited by CowBoy

kad idem dve stanice da :)

ima blokadu na 215, il si svoju maknuo nekako? :D

na 215 ima blokadu, tj. kad dostigne 7800 obrtaja, sam spušta na 6000

metal, metal, samo metal
Uh kak je to dobro.

i ledeno posle sto sati igranja :Hail:

Boss CE 3

3 lepe majice za 800din u second handu :wub:

cipele-patike kod Altera, al' kineske "i za suvo vreme", videćemo šta će biti na Severu u novembru, gaće na tezgi pijaci, duskericu u državnoj radnji ali jeftino, čarape na kilo na tezgi na pijaci.

teget zelenu divnu haljinu do zemlje, ubersvecanu bluzu, dva para pantalona, jednu kjut suknju, cizme na stiklu i krzneni prsluk, pet bluzica/rolki, uglavnom belih.pretvaram se u svorc dajanu kiton. krivim kume, ja sama ovde ne kupujem nista.isuse.gif

teget zelenu divnu haljinu do zemlje, ubersvecanu bluzu, dva para pantalona, jednu kjut suknju, cizme na stiklu i krzneni prsluk, pet bluzica/rolki, uglavnom belih.pretvaram se u svorc dajanu kiton. krivim kume, ja sama ovde ne kupujem nista.isuse.gif
joooj, aj daj slikicu od te teget zelene haljine, ja se neopevano lozim na tu kolor kombinaciju. :)