Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

tih par centi visine kod stepveja su super stvar, bar meni. na stranu što je lepše i spolja i iznutra gledano i što ga ja teram po lenijama, nego je sam ulazak/izlazak mnogo prirodniji. juče sam sedao u neki 'normalan' auto...ko u tenk da se uvlačim :D

kakav je to auto koji neće preko 150? :blink:
auto koji ima blokadu motoratačnije, 150 ćeš navući na autoputu na onoj nizbrdici pre smedereva.

Edited by nisam ja

• Replies 9.7k
  • Views 865.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

auto koji ima blokadu motoratačnije, 150 ćeš navući na autoputu na onoj nizbrdici pre smedereva.
pih..sva ta nova,moderna i boring auta :fantom:
Jel kompletan metalac, mjestimično metalac ili samo fingira metal?
metal, metal, samo metal
auto koji ima blokadu motora
ima i moj blokadu, pa ide 215 :P

Edited by renne

... a, zato koristis gradski prevoz :lol:

Edited by CowBoy

kad idem dve stanice da :)

ima blokadu na 215, il si svoju maknuo nekako? :D

na 215 ima blokadu, tj. kad dostigne 7800 obrtaja, sam spušta na 6000

metal, metal, samo metal
Uh kak je to dobro.

i ledeno posle sto sati igranja :Hail:

Boss CE 3

3 lepe majice za 800din u second handu :wub:

cipele-patike kod Altera, al' kineske "i za suvo vreme", videćemo šta će biti na Severu u novembru, gaće na tezgi pijaci, duskericu u državnoj radnji ali jeftino, čarape na kilo na tezgi na pijaci.

teget zelenu divnu haljinu do zemlje, ubersvecanu bluzu, dva para pantalona, jednu kjut suknju, cizme na stiklu i krzneni prsluk, pet bluzica/rolki, uglavnom belih.pretvaram se u svorc dajanu kiton. krivim kume, ja sama ovde ne kupujem nista.isuse.gif

teget zelenu divnu haljinu do zemlje, ubersvecanu bluzu, dva para pantalona, jednu kjut suknju, cizme na stiklu i krzneni prsluk, pet bluzica/rolki, uglavnom belih.pretvaram se u svorc dajanu kiton. krivim kume, ja sama ovde ne kupujem nista.isuse.gif
joooj, aj daj slikicu od te teget zelene haljine, ja se neopevano lozim na tu kolor kombinaciju. :)