henrik larsson Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ja je mrzim svaki dan, a ne perem je uopšte.
morgana Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Valja. Piše da je za svakodnevno pranje ali ja ne perem svaki dan kosu šamponom. Ne mrzim je baš toliko. Savetuju da se stavi jedna kap regeneratora na celu kosu, ali jedna kap je dovoljna za jedan pramen. Ja sam stavljala količinu šampona i reg. na dlan kao i bilo kojeg drugog. Ne peni nešto, jedino ako dva puta kosu pereš šamponom onda će da peni. Preeeedivno miriše. Kosa jeste meka i sjajna.hvala za info :)da bi sampon pjenio valjda mu se i dodaje neki sastojak koji isusuje kosu, pa ga sad neki proizvodjaci i izbjegavaju. makar tako pise u prakticnoj zeni -_-
Serpentina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 hvala za info :)da bi sampon pjenio valjda mu se i dodaje neki sastojak koji isusuje kosu, pa ga sad neki proizvodjaci i izbjegavaju. makar tako pise u prakticnoj zeni -_-Da, dobro je što ne peni puno... Meni je Bed Head urban anti+dotes 1 na listi proizvoda kojima sam zadovoljna. Neću ga ponovo kupiti zato što ne volim da navikavam kosu na određene proizvode, volim da menjam, i već sad imam u glavi koji ću sledeći da kupim. Ali do tad ima da prođe dosta vremena jer će mi BH potrajati prilično dugo.ja je perem svaki dan, a ne mrzim je uopste.ako svaki dan kosu pereš šamponom, za koju godinicu imaćeš dve dlake na glavi koje ćeš morati da tapiraš.
cmrlj Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) ako svaki dan kosu pereš šamponom, za koju godinicu imaćeš dve dlake na glavi koje ćeš morati da tapiraš.ti to crpis iz iste kace ko i onu mudrost da su srbi najlepsi?dvaes godina, nista ne tapiram. Edited September 20, 2011 by cmrlj
korindjar Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Asus Laptop K53dobro deluje ovaj. meni isto došlo vreme za menjanje, al mi malo velika cena.
renne Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 odličan, dobra izrada, brz, baterija traje oko 4 sata, sve nove igre lepo šljakaju
renne Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 i7 2670, 6 giga rama, 500 giga HD, GForce540M
Timothy Leary Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Najiskrenije ti želim da ti dugo traje i da ne dođeš u situaciju da u garantnom roku moraš da imaš veze sa ovlašćenim servisom. Koji je ono horor, to se teško i zamišlja. Ja samo iz tog razloga nikad više Asus.
Töölönlahti Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) @renne: Dakle, razumno ponajbolju, prikladno baš, srećno ga rabi. :)edit:@ Edited September 20, 2011 by Oxymoron
renne Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 hvala, hvala, uvek ja to tako izvagam (bar se trudim)I ovo mi je treći Asus, do sada nikada nikakvih problema (da ne čuje zlo pupu :))
Mil@n Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Spreman za ekspediciju na koju krećem u petak. Gde - čuće se :)
korindjar Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 (edited) u školu prirode u katiće Edited September 22, 2011 by korindjar
Recommended Posts