September 9, 201113 yr da, taj sam :)prepoznao sam te po foto aparatu :), al' rekoh da ne spopadam ljude po ulici :)
September 9, 201113 yr da, taj sam :)prepoznao sam te po foto aparatu :), al' rekoh da ne spopadam ljude po ulici :)Sledeci put slobodno pitaj sta te interesuje -_-
September 9, 201113 yr jeste, ispao mi filter za svetlomer. Ti si onaj visoki bez frizure (mislio sam da si nizi)?edit: video sam Renea -_-kakva politički korektna formulacija. ako se ne ljutiš koristiću je kad mi bude zgodno.koliko sam videla na slikama, rene je možda trenutno bez frizure, ali je inače ima.
September 10, 201113 yr kupila 1 farbu za kosu,1 hidrogen i labelo koje mi prodavačica greškom nije naplatilapa sam sa tim poklonjenim parama kupila 1 mnoogoo dobar džemper u secondhendu za 300din
September 10, 201113 yr koje auto? jer bugati?Jok, izgleda onaj za uspešne bečlije oko kog se raspitivao na polovnjacima.
September 10, 201113 yr Zašto, čoveče? Ozbiljno pitam, preveliko je to auto za nekoga ko 90% vozi po gradu a van grada ne ide dalje od 100-150km (većina vozača u Srbiji), plus skupo ko đavo za održavanje, a na sve to Kemiš patina.
September 10, 201113 yr al je zato mečka!srećno ti bilo buck, al potpizujem sve što kae dig, ne bi ovo kupio ni u ludilu.