Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Moja je, moja je!13120342_7ee2435c9ba1c621fff59073c6d86146_large.jpg

Nike Jordan Hydro VI papuceSeljacke su do bola, ali imaju ono sto sam trazio godinama - uloske za masazu. Prosle takve najk papuce, doduse ne dzordan, sam nosio 20 godina dok se nisu raspale.Ono sto je najlepse, kupio sam ih u Knezu na mega rasprodaji za 1,6k dinara a ranije su kostale 4 s_w.gif

RIMG0379.jpg

Edited by Hamlet Strašni

Ono sto je najlepse, kupio sam ih u Knezu na mega rasprodaji za 1,6k dinara a ranije su kostale 4
Možda to ima veze sa ovim. :D
Seljacke su do bola

... mada ovo moze i na "hocu da budem hipster"4606070904_4c354f7933_o.jpg

Ja sam originalno planirao ovo:
Неко це ти једног дана скренути пазнју да је камера на слему вец била... надји несто оригиналније ако мислис да те неко схвати озбилјно.
... mada ovo moze i na "hocu da budem hipster"4606070904_4c354f7933_o.jpg
Uu, Chinon! Lepo, lepo... srećno super osmiranje! :)
Неко це ти једног дана скренути пазнју да је камера на слему вец била... надји несто оригиналније ако мислис да те неко схвати озбилјно.
Paće, originalan jesi, ali ne i nepogrešiv. Originalno ima i značenje "prvobitno".
Ja sam originalno planirao ovo:http://www.tachyoninc.com/microhd.phpMože 30 metara pod vodu i ima daleko najbolji odnos cena/kvalitet. Ali se može platiti samo pay-palom, a ja sam imao jedan dan na raspolaganju za kupovinu.
http://www.pivotvideo.com/
Paće, originalan jesi, ali ne i nepogrešiv. Originalno ima i značenje "prvobitno".
In English, it does. In Serbian, I prositi to differ.
umbro%20polo%20shirt%20black1jpg.jpg:wub:
:wub: indeed

Flet kabl za stari Samsung D880, jebenih 1600 dindzi. Mor'o jer mi je novi mobilan ukraden u nedelju, pas mater. Sad zbog toga ne znam da li da idem na Beerfest... sociva, flet kabl, Beerfest... ko ce to sve izdrzati. <_<

...

Edited by Matilda Ivancic

Kume, bio si me ujebao pa obrisao, priznaj.

ne. jel dovodis svoj mitrovicki putujuci zemljotres na birfest?