Alphons Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 dobro, moje su crne sa nandžarastim jezičkom. darker bio, darker ostao ^_^.btw, to su najudobnije patike ikada.
Alphons Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 nebi iso smece da bacim u ovima, kada bih bacao smeće u kontiš a ne sa terase.
Frank Pembleton Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Sta je to?Ako misliš na ovo moje bokal za filtriranje vode....
Venom Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Nema srece za nogate u Nemackoj, al' izbunarih nesto za normalne pare. Stigle malopre, valjda ce da pasuju :D.
MachineGunEtiquette Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Puf, ja se, pedomediokritet, napazarivo obuče po sniženjima u Njemačkoj
Alphons Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Etnies, Globe, DCShoeCo, Osiris... patike moje mladosti.Apropo toga : ja sam u Deichmannu u Holandiji za 30€ pazario Airwalk patike, koje su i godinu dana kasnije ko nove, a nimalo ih ne štedim. Koliko čujem, otvorio se Deichman u Pančevu. Imaju velike brojeve
Recommended Posts