korindjar Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 (edited) kupila ovu peglu, sto je manje bitno od cinjenice da sam pare nabavila tako sto sam vratila peglu staru dve godine manje jedan mesec i uz razboritu raspravu sa servisom i teranje majstora kojimejeubedjivaodapethodnapeglaradikakovalja da pegla stvar sto sam ponela, dobila pare nazad. bravo ja Haj fajv!Posto je bila? Ova moja sa 95gr pare po minuti je bila 4,5k na snizenju u tempu i ma kraju da bi je uzeo sam iskoristio stari dobri 'ma nek ide zivot' sistem samoubedjivanja, posto 'pegla ce uvek trebati' nije uspeo. Edited July 17, 2011 by korindjar
cmrlj Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Haj fajv!Posto je bila? Ova moja sa 95gr pare po minuti je bila 4,5k na snizenju u tempu i ma kraju da bi je uzeo sam iskoristio stari dobri 'ma nek ide zivot' sistem samoubedjivanja, posto 'pegla ce uvek trebati' nije uspeo.isto 4500, isto na snizenju :)
ivy Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A žališ se na dečkonju...pa to SMO pazarili ovih dana..on je dao novce,ja cu ga skladistiti kod mene a koristicemo ga zajedno :P :D
Frank Pembleton Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 pa to SMO pazarili ovih dana..on je dao novce,ja cu ga skladistiti kod mene a koristicemo ga zajedno :P :DPravedna raspodela nema sta...
расејан Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 pa to SMO pazarili ovih dana..on je dao novce,ja cu ga skladistiti kod mene a koristicemo ga zajedno :P :DПодсећа мало на оно "дај ми папир да ти пробам дуван". Ал' ајд, нећемо мешамо, ваша кућа ваша лотра, сиђете како оћете.
ivy Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 aman..njegova ideja&želja-njegovi novci..ja to ne bih kupila već bih malo drugačije ali pošto ću već da skladištim zašto da ne koristim zabavu,molim lepo
uliks Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 (cuvacu je za Lynn juniorku ;) ) Srećno i želim da prevladaju beli momenti! Baš fino što ćeš nam jednom dozvoliti i da vidimo najrealističniju haljinu te vrste za koju sam čula (ne verujem da si stigla da razmišljaš o simbolici boja -_- ).
Recommended Posts