Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Seagate hard disk od 500gb, za 3300din.

Posted
19582877.jpgkako bese ona statisticka - jedni kupus, drugi meso u proseku mu dodje sarma - a sto opet, uopste nije lose :-) jeftin karmin, skup parfem, osrednje skupa marama - i ispala sarma, al u ove junske dane od zelja pa jos sa ovcijim kiselim mlekom, negokako :-)
Posted
Seagate hard disk od 500gb, za 3300din.
A ja kupio još 2 ovakva:chieftec-af-0925s.jpg... kompaktna rotatora - premestio stari od 80mm da bude pored diskova, a ova dva (90 i 120) stavio 1 napred 1 pozadi, da ventilira resto.Biće nesnosni kad počnu da drndaju kroz koji mesec. <_<
Posted (edited)

"nove lampe za staareeeeee"nara.jpg

Edited by maheem
Posted (edited)
"nove lampe za staareeeeee"
Imaš neke NOS 6L6? Nešto mi sumnjivo svetli jedna na Bassmanu.Mogu da ti dam i stari frižider, spustiću ga sam, ne moraš da se penješ. Edited by henrik larsson
Posted
Imaš neke NOS 6L6? Nešto mi sumnjivo svetli jedna na Bassmanu.Mogu da ti dam i stari frižider, spustiću ga sam, ne moraš da se penješ.
video sam ih pun kurac na najlonu. frižider ostavi dole pokupiću ga u nedelju kad upregnem ragu
Posted (edited)
Imaš neke NOS 6L6? Nešto mi sumnjivo svetli jedna na Bassmanu.
Ovo i mene zanima: jel postoji neki test lampi (ono kao odneseš kod električara da nešto izmeri)?edit: i kakvi su simptomi kad lampe oslabe? Da li utiče i na glasnoću osim na kvalitet zvuka? Edited by Reaktor
Posted (edited)

Izgubiš deo visokih i moraš sve više i više da se panjiš, tj oslabe. Nove lampe obično režu visokim jedno vreme dok ne dođu u optimum stanje.edit: još jedna varijanta testa (nije 100% univerzalno, ali važi u tvom i mom slučaju) - treba da svetle onako blago narandžasto, ne plavičasto ni belo ni ultradrečavo narandžasto.

Edited by henrik larsson
Posted
002tixu.jpg
Šveco, gde?
na slaviji kod nekog uličnog prodavca
-t.c ušće, merkator, delta city na tezgama sa gadžetima, kocka (do 1500 din) i drugi Rubikovi proizvodi-i ovde
Posted

proteinometrija... i ja juce ovo:Golden-Whey-Best-Whey-Protein-Brands_65.jpg

Posted

To mi je zadnji koji sam uzimao pre ovog od juce, i to pre mozda pola godine. Da imam para, uzimao bi' redovno ali jebiga, skupo je to zadovoljstvo.