nezvanova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 kako bese ona statisticka - jedni kupus, drugi meso u proseku mu dodje sarma - a sto opet, uopste nije lose :-) jeftin karmin, skup parfem, osrednje skupa marama - i ispala sarma, al u ove junske dane od zelja pa jos sa ovcijim kiselim mlekom, negokako :-)
Töölönlahti Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Seagate hard disk od 500gb, za 3300din.A ja kupio još 2 ovakva:... kompaktna rotatora - premestio stari od 80mm da bude pored diskova, a ova dva (90 i 120) stavio 1 napred 1 pozadi, da ventilira resto.Biće nesnosni kad počnu da drndaju kroz koji mesec. <_<
maheem Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 (edited) "nove lampe za staareeeeee" Edited June 8, 2011 by maheem
MarlaSinger Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 a ja se zarozala kad sam gledala ovu reklamu http://www.youtube.com/watch?v=tetOSMilRKg&feature=related
henrik larsson Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 (edited) "nove lampe za staareeeeee"Imaš neke NOS 6L6? Nešto mi sumnjivo svetli jedna na Bassmanu.Mogu da ti dam i stari frižider, spustiću ga sam, ne moraš da se penješ. Edited June 8, 2011 by henrik larsson
maheem Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Imaš neke NOS 6L6? Nešto mi sumnjivo svetli jedna na Bassmanu.Mogu da ti dam i stari frižider, spustiću ga sam, ne moraš da se penješ.video sam ih pun kurac na najlonu. frižider ostavi dole pokupiću ga u nedelju kad upregnem ragu
Reaktor Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 (edited) Imaš neke NOS 6L6? Nešto mi sumnjivo svetli jedna na Bassmanu.Ovo i mene zanima: jel postoji neki test lampi (ono kao odneseš kod električara da nešto izmeri)?edit: i kakvi su simptomi kad lampe oslabe? Da li utiče i na glasnoću osim na kvalitet zvuka? Edited June 8, 2011 by Reaktor
henrik larsson Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 (edited) Izgubiš deo visokih i moraš sve više i više da se panjiš, tj oslabe. Nove lampe obično režu visokim jedno vreme dok ne dođu u optimum stanje.edit: još jedna varijanta testa (nije 100% univerzalno, ali važi u tvom i mom slučaju) - treba da svetle onako blago narandžasto, ne plavičasto ni belo ni ultradrečavo narandžasto. Edited June 8, 2011 by henrik larsson
Ras Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Šveco, gde? na slaviji kod nekog uličnog prodavca-t.c ušće, merkator, delta city na tezgama sa gadžetima, kocka (do 1500 din) i drugi Rubikovi proizvodi-i ovde
Zli Gli Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 To mi je zadnji koji sam uzimao pre ovog od juce, i to pre mozda pola godine. Da imam para, uzimao bi' redovno ali jebiga, skupo je to zadovoljstvo.
Recommended Posts