nisam ja Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 (edited) jeste ženski.kupio na ulici, jebiga, nije bilo da se bira.ima širok korman, velike debele gume, nije baš vako roze ko što je ovde ispalo nego bordo, a cveće na sicu se ne vidi kad sednem na njega. :D Edited May 13, 2011 by nisam ja
Кристофер Лумумбо Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 (edited) fali samo korpa napred da stavis namirnice kada se vracas sa pijace Zicer, jebiga :P Edited May 13, 2011 by kojot
slepa živana Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 kupila sam cipele za proleće/leto 2011. ništa ružnije u životu nisam imala. mokasine u boji ovog smajlija.
Kampokei Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Nisam uzo bezglavu lutku, nego ovaj prsluk. Klas'ka, al pravo dobro.
Frank Pembleton Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 jeste ženski.kupio na ulici, jebiga, nije bilo da se bira.ima širok korman, velike debele gume, nije baš vako roze ko što je ovde ispalo nego bordo, a cveće na sicu se ne vidi kad sednem na njega. :DInace kad sam prosle godine gledao vrlo malo ima tih bajseva sa velikim volanima ili makar onim "klasicnim" bilo je par komada al opet ti su bili sumanuto skupi....
henrik larsson Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Nisam uzo bezglavu lutku, nego ovaj prsluk. Klas'ka, al pravo dobro.Ladno si opet uzeo nešto usko i strukirano. Sad sam definitivno ubeđen da si ti Džarvis Koker.
nisam ja Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Inace kad sam prosle godine gledao vrlo malo ima tih bajseva sa velikim volanima ili makar onim "klasicnim" bilo je par komada al opet ti su bili sumanuto skupi....electra konkretno ima u planet bikeu i cena se kreće od 30 do 75 iljada. ja ponajviše uzeo zato što u onu plastiku na sicu mogu da pobodem sedište za bratanca i onda idemo u pičarenje ko juče danas ga isto đirao za sve pare. korman je tolki da imaš osećaj da voziš autobus.
slepa živana Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Nisam uzo bezglavu lutku, nego ovaj prsluk. Klas'ka, al pravo dobro.oćeš da ga nosiš na golo telo?
Kampokei Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ladno si opet uzeo nešto usko i strukirano. Sad sam definitivno ubeđen da si ti Džarvis Koker. :D Moze ovo da bude strukirano koliko oce (a nije, ovde samo tako izgleda), dzaba sve kad moja figura nije strukirana.
Hippie Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 dress code nam nalaze da ne smemo da nosimo gole noge.. cak ni kasu najgore vruchine.. pa sam vrlo hepi sto sam nasla ove minimalne carape za uz moe poslovne patalone;sutra chu se vratim da kupim i crne
Recommended Posts