Moća Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Si kupio neki novi sorc za kupanje? U roze boji ne pustaju u akva park.
Zli Gli Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nisam ali idem opet sutra ujutru, snimio sam neke Sloggi gace (bas gace, ne za kupanje) i poneke za kupanje, pa cemo videti sta ce ispasti na kraju. A posle toga idem u ex-Tus gde se sutra otvara Idea, u 11 cu probati da navatam neke balone sa vaucerima i jos nekim poklonima. Ako nista, imacu visinsku prednos' u odnosu na vecinu :D
Кристофер Лумумбо Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 ovo govno pre puta. idem danas da ga vratim. Ja imam Sansa Clip, ali je verovatno nesto skuplji od tog Blueberrya, plus nema ga bas svuda. Sansa klip, Kojote. Nema tu mnogo razmisljanjavratio sam ovo sranje i uz doplatu uzeo sansa clip. jedino sto mi malo smeta je to sto mi se cini da ipod ima jaci zvuk.
Zli Gli Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Uzeo sam danas u Modiani bermude, farmerke, majicu i Sloggi gace, 3pack iliti komada tri. I 'ladno na pakovanju pise hipster :o
nbg4ever Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 @kojotKada sam je ja uzimao postojala je priča da je ona podešena na slabiji zvuk zbog propisa EU. E sad, u podešavanjima to može da se promeni (odabereš International, ili USA umesto Europe...ne sećam se) i onda dobiješ pravu jačinu. Ne znam da li je to kod tebe slučaj (ili si samo nagluv), ali potraži po settingsima. Venom ima ovu noviju verziju, možda on zna više@GliZa gaće se ima, a za proteine, kazne i benzin nema? <_<
Zli Gli Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Za gaće se ima, a za proteine, kazne i benzin nema? <_<Izgleda da ce biti i za protein uskoro.
sherman Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Gde da uzmem neobojene krpare?ja prvo procitao neprobojne krpare. i pomislim sta je to jebote!i onda se setim da je klint istvud imao neprobojni poncho prakticno neprobojnu krparu
расејан Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 (edited) Kupio dasku za klozetИх, ја још летос, и то јаркоцрвену. Сад тражимо још нешто те боје за купатило, и нигде ништа.п.с. у случају да неко каже "немој срати", одговор гласи "тижда ми забраниш?". Edited May 4, 2011 by расејан
Zli Gli Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Mogao si kupiti i muski ali dobro, lep je. Zicer, jebiga :P
Recommended Posts