расејан Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 (edited) Cini posao :DНешто делује фатирано на тој фотки... издржава ли сецкање лука на тој површини, или с друге стране има тврђу?Нешто ми се чини да је ово већ било... ал' нема везе. Edited April 14, 2011 by расејан
darling Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ovih dana sam svraćala do Idee u TC Ušće ta radnja je odavno ozloglasena.nisi ti ni prva ni poslednja
JozoMujica Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 je l se to spremas za kragujevacki bazen? :)Ha ha, jok more.
yolo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 divan stari kockasti omikron sat na navijanje. izgleda kao da je izasao iz radnje. ko zna koliko dugo vec trazim lep cetvrtasti vintage sat. kalenic je keva, 20E kod kolekcionara koji rasprodaje....isti ovakav samo nije zlatan neko silver, i bez ikakvih tragova godina. iz 1966, 2 godine mladji od mene :)
Pera Zeka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 extra je cuka, raritet...ja sam mislio da niko vise ne voli te klasicne stvari.
yolo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 kupio sam pre 2 godine i jedan odlican marvin (no pun intended) kod brata ciGAna na tezgi, bese 800 kinti. onako sa lepo patiniranom unutrasnjoscu ali radi perfektno. jedino sto voli da se navija. to su mi 2 omiljena. od tate sam nasledio jedna dobar longines ali je on s pocetka 80-tih i nisam bas u velikoj ljubavi sa tadasnjim pokusajem da se modernizuje klasican dizajn. vise gotivim ove starije.
Pera Zeka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 (edited) ja najsladje nosim jednu Omegu Seamaster s pocetka osamdesetih do koje sam isto dosao slucajno, to je jedan od najstabilnijih automatika ikad uredjenih, tako da na navijanje ne mislis. Kazaljka mu onako klizi, umesto da pulsira, fenomealna elegancija. A dedin RWC samo cuci u fioci.Svasta moze kod cigosha da se nadje, recept je samo sto ranije, ko i za kvantas. Edited April 17, 2011 by Pera Zeka
Alphons Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 divan stari kockasti omikron sat na navijanje. izgleda kao da je izasao iz radnje. ko zna koliko dugo vec trazim lep cetvrtasti vintage sat. kalenic je keva, 20E kod kolekcionara koji rasprodaje....isti ovakav samo nije zlatan neko silver, i bez ikakvih tragova godina. iz 1966, 2 godine mladji od mene :)u, ima da se prošetam do onde samo tako.lep pazar, gaco.
MarlaSinger Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 divan stari kockasti omikron sat na navijanje. izgleda kao da je izasao iz radnje. ko zna koliko dugo vec trazim lep cetvrtasti vintage sat. kalenic je keva, 20E kod kolekcionara koji rasprodaje....isti ovakav samo nije zlatan neko silver, i bez ikakvih tragova godina. iz 1966, 2 godine mladji od mene :) Cuvaj ga , rucni satovi su vrlo popularni ovih dana u krugovima antikvara. Idi na Sotheby's site pa pogledaj kako se krecu cene. Super si pazario za 20Ehttp://browse.sothebys.com/?hp=&hpc=&i=1&omit=WDN&page=2&q=hand+watch&u1=q
JozoMujica Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 (edited) danas finalizovao kupovinu stana. :)Neka je sa srećom!Današnji šoping: Edited April 28, 2011 by gotivac
Zli Gli Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Zatvara se ceo sprat u jednom od dva Roda centra kod nas pa sam se nakupovao svega u Modiani jer imaju popust od 50%. Bilo 16 miliona ljudi danas, kao da se deli dzabe
Recommended Posts