dig_chohano Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Izgleda da ste me nešto prejebali. Cena je opet dva soma.
henrik larsson Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Aj da ga prejebemo, uzmemo taj od dva soma i tapnemo mu za 10 baka!
Frank Pembleton Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja imam Sansa Clip, ali je verovatno nesto skuplji od tog Blueberrya, plus nema ga bas svuda.Kakva su ti iskustva, ja ga merkao odavno vreme je da ga i pazarim.Jel su ovi fuse i jos neki samo nasminkane verzije za vise para?
Venom Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Plejer k'o plejer. Ja sam 8GB verziju platio 50e prosle godine (amazon.de) i realno ne verujem da moze nesto bolje da se nadje za te pare. Pomenuo sam ranije negde - na dosta mesta sam video da ima "najbolji zvuk", ali ne znam koliko je to tacno, a koliko su samo sluske koje dobijas s njim pristojne. U svakom slucaju, nekada ga koristim svaki dan, nekada ne i jedino me malo baterija smara. Inace drzi dugo, ali hoce da odbija saradnju ako zaboravis na njega recimo 10 dana. Sve ostalo, za moje skromne potrebe radi kako treba. Ne deluje da je uopste moguce fizicki ga ostetiti.Fuze moze navodno i da pusta video, mada mislim da to ne radi upotrebljivo (konvertuj u taj i taj format itd. i posle gledaj na ispljuvku od ekrana). Meni ne treba.
Sara Goldfarb Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Toto, I have a feeling we're not in Kansas any more.
Alphons Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 aha, vidim da mi forum pojeo sliku koja bolje ilustruje njihov izgled :
assück Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 mogao sam se zakleti da si malo drugačije izgledao prošli put
Recommended Posts